• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçaklığın ucu bakalım nereye uzanacak! Teröristin yanındaki 2 kişi İsrail elemanı çıktı

Yeniakit Publisher
2022-11-15 21:28:00 - 2022-11-15 22:35:31
Alçaklığın ucu bakalım nereye uzanacak! Teröristin yanındaki 2 kişi İsrail elemanı çıktı

İsrail basını, İran'ın dile getirdiği, İstiklal Caddesi'ni kana bulayan teröristin yanından geçen iki kadının İsrail ordusunda görevli olduğu iddialarını doğruladı.

İran haber ajansı IRNA'nın, Taksim İstiklal Caddesi'ne bomba bırakan kadın teröristin yanında yürüyen iki kadının İsrail ordusunda görevli olduğuna dair dile getirdiği iddialarına İsrail'den doğrulama geldi.

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 vatandaşımızın yaralandığı bombalı saldırı sonrasında İran dikkat çeken bir iddiada bulundu.

İran: İki kadın İsrail ordusunda çalışıyor

İran haber ajansı IRNA, yapılan operasyonla gözaltına alınan teröristin bombayı bir bankın altına bırakmadan önce yanından geçen iki kadının İsrail ordusunda çalıştığını ve saldırının arkasında İsrail'in bulunduğunu iddia etti.

İsrail basını iddiayı doğruladı

İsrail haber ajansı Yediot News, kamera kayıtlarında Taksim saldırısını gerçekleştiren teröristin yanında gözüken iki kişinin İsrail vatandaşı Or Atdeji ve Natali Sviessa olduğunu, İsrail ordusunda görev yaptıklarını ve saldırıda zarar görmedikleri açıkladı.

Bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YA RABBİ

BEN İSRAİL ASKERLERİNİ PROFESYONEL BİLİRDİM...AZ SONRA BOMBA PATLATACAK BİR TERÖRİSTLE GÖRÜNTÜ VERİP KENDİLERİNİ İFŞA EDECEK KADAR AMATÖR OLDUKLARINI-üç ünlem.....işareti koymayı bilmiyorum....o yüzden yazıyla koydum....BU VESİLE İLE ÖĞRENMİŞ OLDUK.....ŞEFAATİNİN SON NOKTASINDA ŞEFAAT YA RAB....

virman

ne alaka....? neden iran lehine manipülatif spekülatif haber yapılıyor... aksine asıl sanık ülke iran iken... Sayın Aksakallı Binali Yıldırım beyefendiye Azerbaycanda suikast girişiminde bulunan İran değil miydi... Türk Konseyine karşı Ermenistanla birlikte hareket eden İran değil miydi... nereden çıktı bu acem sevicilik haberleri...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23