• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak katliamcı Katz'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Saddam Hüseyin' tehdidi

Yeniakit Publisher
2024-07-29 00:32:00 -
Alçak katliamcı Katz'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Saddam Hüseyin' tehdidi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katil İsrail'in katliamlarına karşı "Nasıl Karabağ'a gittiysek oraya da gideriz" sözlerine İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'dan "Saddam Hüseyin" tehdidi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Başkan Erdoğan'ın, "Nasıl Karabağ'a gittiysek oraya da gideriz" sözlerine tehditle karşılık verdi. Katz, Erdoğan için "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ABudllah

Bakalım Erdoğan bu lafın altında kalacak mı? Türkiye cumhuriyeti hiçbir dönem bu kadar aşağılanmadı. Eğer altında kalırsak bir daha ağzımızı açamayız.

Soysuz, tarihsiz, ingikuz-abd vd sitonist cetenin TERORIST 

SENIN DILINI KOPARIR, TASMANI TUTAN SOYKIRIM SPONSORU SAHIPLERINE YEDIRIRUZ.... noel agaci gibi köksüz  olduguna bakmadan HZ.MUSA nin, Hz.Isa nin, Hz.Muhamnedin , MAZLUMUN , HAKKIN HAKIKATIN YEGANE SAVUNUCUSU KADIM DEVLETIMUZE, YUZUNUZE "ONE MINITE DIYEREK TUKUREN!" DUNYA LIDERIMIZIN ADINI O KANLI MIKROPLU AGZINA ALMANI OAHALUTA ODEYECEKSIN! SALAK SENIN GIBI TERORUST VEKIL, DIKTATOR VEKIL KUKLA KUCAGINA OTURDUGUN EMPERYALUST PATRINUNDA COKTUR !!! SIYONIST-EMOERYALUST-SOYKIRIMCI-SAHTEKAR-SOYSUZ RUH HASTASI SAPIK KUKLALARIN DA , KUKLACI SAHIPLERINI DE TARIHIMIZLE INANCIMUZLA DOVERIZ enin gibi  KATILLERE AVRUPA SIZI KATLEDERKEN SEFKATLI MUSLYMAN ULJEMUZE SIGINDIGINUZI UNUTMAD
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23