• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener'in masaya geri dönüşünün ardından Fatih Portakal'dan muhalefete tepki: Bu kafayla giderlerse umudum yok

Yeniakit Publisher
2023-03-06 17:54:00 -

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, 'Noter Masası'na geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve kaç kişilik olduğu bir türlü netleşemeyen masaya tepki gösterdi.

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, 'Noter Masası'na geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve kaç kişilik olduğu bir türlü netleşemeyen masaya sert çıktı.

Portakal, masaya güvensizliği olduğunu bildirerek şu ifadeleri kullandı:

"Bu kafayla giderlerse umudum yok. Masa kırıldığında veya masadan kalkıldığında insanlar umutsuzluğa düşüyor. Benim de güvensizliğim var bu masaya. Üç gün sonra seçilirsen, masadan kalkmayacağının garantisi var mı hey liderler? Bunun garantisini bana verebiliyor musunuz? Daha büyük siyasi problemler yaşarız o zaman. Ya sen geri döneceksen, bu şekilde davranacaksan o zaman gerçekten siyaseti okuyamıyorsunuz İYİ Partililer. Başta Meral Akşener."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Fatih Portakal kardeşimiz geç de olsa gerçekleri görebildiğine memnunuz fakat bir şeyi ifade etmiş olsaydı, gerçeği tam olarak anladığına kanaat getirecektik; Hulki Cevizoğlu'nun ifadesi gibi "RTE Cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun" böyle net açıklama beklerdik.

Osmanlı

Akıllı ol ey millet yazık etme ülkene
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23