• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'nun kulağını çekecek mi? Bütün gözler "Meral Bacı"da

Yeniakit Publisher
2022-11-27 11:10:00 -
Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'nun kulağını çekecek mi? Bütün gözler "Meral Bacı"da

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili eleştirilerine CHP'den sert yanıt gelmişti. Ağıralioğlu'nun Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenen CHP'li Engin Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha, bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz" demişti. Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, söz konusu polemiğe ilişkin dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili eleştirilerine CHP'den sert yanıt gelmişti. Ağıralioğlu'nun Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenen CHP'li Engin Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha, bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz" demişti.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, söz konusu polemiğe ilişkin dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Altınok, "Meral Hanım, Yavuz Bey’in kulağını çeker mi?" başlıklı yazısında şunları kaydetti:

"İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili eleştirilerine CHP'den sert yanıt geldi.

Ağıralioğlu'nun Genel Başkanı Meral Akşener'e seslenen CHP'li Engin Altay, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha, bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz" dedi.

Millet İttifakı'nın pazartesi günkü toplantısı öncesi el bombasının pimini çekip atan Yavuz Bey ise tartışmayı bir üst boyuta taşıdı...

"Efendim, 'HDP'nin oyları var' güzellemesinin arkasında, 'Soykırım var' diyenlere, 'Devlet soykırım yaptı' diyenlere, 'Türk devleti kimyasal silah kullanıyor' diyenlere, 'Türk devleti narkodevlet gibi davranıyor' diyenlere çıtı çıkmamış adamlar, benim kaygımın üstüne atladılar" diyerek Millet İttifakı'yla ilgili daha derin bir eleştirel söylemi dillendirdi. Sezgin Tanrıkulu'dan Canan Kaftancıoğlu'na, Demirtaş meselesinden Şebnem Korur Fincancı'ya kadar altılı masanın patronu CHP'nin bütün yumuşak karnını deşti.

Meral Hanım'ın, Yavuz Bey'in kulağını çekip çekmeyeceğine gelince...

Öncelikle Akşener'in Kılıçdaroğlu'na karşı herhangi bir açıklamadan rahatsızlık duymayacağı ortada.

Bir süredir Kemal Bey'e yönelik partisinden yükselen sesleri yüreklendirdiğini de hiç gizlemedi zaten.

Meral Hanım olsa olsa seçmenin nabzını ve toplumsal atmosferi iyi okuyan Ağıralioğlu'nun parlayan yıldızından huzursuz olur.

Zira Yavuz Bey'in "hakkaniyetli" çıkışının, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'den ziyade milliyetçi muhafazakâr İyi Parti tabanına yönelik olduğu anlaşılan çağrısından sonra gelmesi illaki ilgisini çekmiştir."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Hadi lan hepiniz aynı tavanın balığısınız. Ak Parti seçmeninden umudunuzu kestiniz biriniz Milliyet'çilere, biriniz Kürtlere ve Kemalistlere oynuyor.

Gültekin

Yavuz beyin doğru ifadelerine, Meral hanım sonuna kadar sahip çıkmalıdır, şayet malum partiler HDP'nin kanlı oylarıyla iktidar olacaksa olmaz olsun, çünkü İstanbul belediye başkanına HDP'li zatlar orada bizim sayemizde oturuyorsunuz, sözlerini iktidar için de kullanılırsa bunu nasıl kabullenecekler, hepsi de çok iyi biliyorlar HDP, doğo ve geney doğuyu da içine alacak bir Kürt devleti kurmak istediklerini, bunlar bu mihvalde siyaset yaptıklarını sağır sultanlar bile duydu, sizler hala, görmüyorsunuz, duymuyorsunuz, konuşmuyorsunuz, üç maymuna devam diyorsanız, elbette halk bunun taktirini yapacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23