• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akşener ve Babacan'a öyle Karamollaoğlu'na böyle! Özgür Özel'den muhalefete farklı tarife

Yeniakit Publisher
2023-11-07 23:31:00 - 2023-11-07 23:41:36
Akşener ve Babacan'a öyle Karamollaoğlu'na böyle! Özgür Özel'den muhalefete farklı tarife

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yarışı kazanarak CHP'de genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel, kendisi için tebrik mesajı yayımlayan Meral Akşener, Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu'na farklı tarife uyguladı.

 yeniakit.com.tr 

CHP'de hezimetle sonuçlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından kaldırılan kazan, 13 yıldır koltuğa yapışan Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerinden etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı 'değişim' hareketinin ardından birkaç gün önce gerçekleşen CHP 38. Olağan Kurultayı'nda, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanırken ellerini parçalarcasına alkış yaparak duygu yoğunluğuyla ağlayan Özgür Özel seçildi.

Kurultayda birbirlerine ağır eleştirilerde bulunan ikili, henüz devir-teslim töreni yapmazken Özgür Özel'e, muhalefet partilerinden tebrik mesajları gelmeye başladı. Özel, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nu sazan sarmalına alarak yüzde 1 bile olmayan oylarıyla Meclis'e milletvekili sokan partilerden gelen mesajlara verdiği cevapta farklı tarife uyguladı.

Muhalefetten Özgür Özel'e tebrik mesajı

Masayı dağıtıp geri dönmesiyle ittifakta çatlak oluşturan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Partideyken 'siyasi münafık'lık yaptığını itiraf eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Necmettin Erbakan'ın ardından gittiğini iddia edip merhum Erbakan Hoca'ya darbe yapanlarla aynı masaya oturan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel'i sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tebrik etti.

Özel ise siyasi liderlere verdiği mesajlarla CHP'nin çizeceği yolu da belli etti.

İYİ Parti ve DEVA'ya ittifakta yeşil ışık Saadet'e kırmızı ışık!

Akşener ve Babacan'a verdiği 'uzunca' cevapta 'toplumsal muhalefeti hep birlikte büyütmek için mücadele edeceğim.' diyerek ittifaka kapıları açan Özel, Karamollaoğlu'na ise tek cümlelik kısa mesajda, "Adalet sisteminin çöktüğü bu dönemde toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadele edeceğim." ifadelerini kullanıp kapıları kapattı.

Öte yandan Akşener ve Babacan'a 'nazik tebrik mesajınız' ifadesini kullanan Özel'in, Karamollaoğlu için ise 'tebrik mesajınız' ifadesini kullanması dikkat çekti.

İşte Özel'in Akşener, Babacan ve Karamollaoğlu'na verdiği cevaplar:

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ne kadar da süslü laflar öyle... size ancak o günleri yaşamayan yeni yetme gençlik inanır

Demokrasinin büyük yara aldığını iddia eden...adaletin çürümeye yüz tuttuğunu söyleyen... yoksulluk sıradanlaştı diyerek milletle alay eden özgür özel bizimle kafa mı buluyor?... Türkiye'de bir zamanlar aç çocuklar baklava çaldığı için 9 ar 10 ar yıl hapis cezasına çarptırıldığı günlere aklınız yeter sanırım...biz hatırlıyorsak siz bu işlerin içinde bir siyasetçi olarak haydi haydi hatırlarsınız...

Bizim böyle düşünmemize sebep olanlar utansın

Siz CHP olarak "Toplumsal muhalefet" dediğiniz anda bizim aklımıza ilk gelen şey Gezi kalkışması...malesef aklımıza böyle kazımış Gezi kalkışmadında boy gösterip halka önayak olan milletvekilleriniz... üzgünüz , siz öyle diyince biz böyle anlıyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23