• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aksa Tufanı ile şoku yaşadılar! İsrail resmi olarak savaş ilan etti

Yeniakit Publisher
2023-10-08 17:14:00 -
Aksa Tufanı ile şoku yaşadılar! İsrail resmi olarak savaş ilan etti

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugaylarının 'Aksa Tufanı' ile neye uğradığını şaşıran İsrail'de Güvenlik Kabinesi, resmi olarak savaş ilan etti.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın dün sabah saatlerinde İsrail'e yönelik başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu'na 'Demir Kılıçlar Operasyonu'yla karşılık veren İsrail’de Güvenlik Kabinesi toplanmıştı.

İsrail Güvenlik Kabinesi, resmi olarak savaş ilan etti. Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada, kabinenin savaş durumunu ilan etmesiyle önemli askeri adımların atılması kararı alındığı kaydedildi. Açıklamada, savaş kararının dün Hamas tarafından başlatılan operasyon nedeniyle zorunlu olarak alındığı aktarıldı.

İsrail'in hedefi: Gazze'de katliamları sürdürmek!

Dün toplanan İsrail Güvenlik Kabinesi toplantısının basına açık kısmında konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail halkına “birleşin” çağrısı yaparak, “Sabah saatlerinden bu yana İsrail savaştadır. İlk hedefimiz, bölgeye sızan düşmanı temizlemek, saldırıya uğrayan yerleşim alanlarımızda güvenliği ve barışı sağlamak. İkinci hedefimiz ise Gazze Şeridi’nde de düşmana ağır bedel ödetmek. Üçüncü hedefimiz ise kimsenin bu savaşa katılma hatası yapmaması için diğer bölgeleri güçlendirmek” ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Savunma bakani olacak odlek hayvan var bir tane SILAHLI KUDUZ IT SURUSUYLE ISLAMIN KUTSALI MESCIXI AKSAYA BASKINLARI ARTIRIP TAKRIK VE PROVOKATORLUK YAPTI...ILK SORUMLU ODUR VE KATLIMA DEVAM EDEN SIYONIST RADIKAL YAHUDI TEROR ORFUTU ISRAIL DEVLETI

......

Tengri biz menen

Ahmet Hakan kafalilar hiç mi strateji bilmezsiniz Mossad uyudu haberi yoktu şok falan onlar asla uyumaz seyredin şimdi olayları ısrail Suriye ye kadar heryeri ele geçirecek .böyle bir mazeret arıyorlardı verdiler İsrail asla kaybetmez yakında görürsünüz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23