• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akran şiddetinde bir yenisi daha! Kız çocuğunu tuvalette yere yatırıp böyle darp ettiler

Yeniakit Publisher
2023-12-08 08:36:00 -

Beylikdüzü’nde bir kız grubu ‘gezmeye gidelim’ diyerek dışarı çıkardıkları arkadaşlarını bir restoranın tuvaletinde darbedip o anları kameraya aldı.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı Adnan Kahve Mahllesi'nde iddiaya göre 3 kız arkadaş, A.K. isimli kız arkadaşlarını gezmeye gitme bahanesi ile dışarıya çıkardı. 4 genç kız dışarıda bir restorana gitti.

 

Ardından tuvalete giden kız grubundan bir kişi A.K. isimli geç kıza “Annem hakkında nasıl konuşursun?” diyerek saldırmaya başladı.

2 kız A.K. isimli gence tekme tokat saldırırken saldırırken talihsiz çocuk ne yapacağını şaşırdı.

Genç kız, korkuyla tuvalet kabinine sığınmaya çalışırken, gruptaki diğer kişiler cep telefonu kamerasıyla o anları görüntüledi. Arkadaşlarını dövdükleri görüntüleri ise sosyal medyada paylaştılar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kurt ve kuzu misali

Bu "modayı "Türkiye'ye "arka sıradakiler" dizisi getirdi... öğrencilerin öğretmenlere bakış açısını da o dizi değiştirdi ..bugün kadın şiddeti hâkezâ...programlara bakın ...diziletin filumlerin konularına bir bakın...bu arada etrafta duyduklarımdan yola çıkarak konuşuyorum...TV bırakalı yıllar oldu...bu manzara Gülsüm ana dizisindeki küçük kızını hatırlattı bana...o kuz kendine ait olmayan bir cevrete özenerek aralarına girmeye çalışırken maskara olmuştu...döven kızlar azgın azman gibi...erkekleşmişler baksanıza... kız dediğin kız gibi olur...o kız çocuğunun annesi hakkında birşey söylediğine de inanmıyorum...kurdun kuzuyu yemesi için bahanesi çoktur...daha çok sessizliğine, sûkûnet hâlinde oluşuna tahammül edemiyorlar...o kız çocuğu aralarına tuzağa düşürmek için davet edilmiş zavallı...devlet bu işe el atmalı...o kızlar ileride mafya anası olma sinyali veriyor... Allah bu milleti bunların şerrinden korusun...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23