• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’in de sponsor olduğu ASSAM İslâm Birliği Kongresi yarın başlıyor

Yeniakit Publisher
2019-12-18 10:05:00 - 2019-12-18 10:06:21
Akit’in de sponsor olduğu ASSAM İslâm Birliği Kongresi yarın başlıyor

Türkiye’nin güvenlik stratejisinde önemli bir konumda bulunan ASSAM’ın 3.’sünü gerçekleştirdiği İslam Birliği Kongresi yarın başlıyor. Bahçelievler Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek kongre, Cuma gününe kadar devam edecek.

 Haber Merkezi 

Türkiye’nin güvenlik stratejisinde önemli bir konumda bulunan ASSAM (Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırma Merkezi) Türkiye’nin adını bir kez daha duyurmaya hazırlanıyor. Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen ‘3’üncü Uluslararası ASSAM İslam Birliği Kongresi yarın başlıyor. Akit Medya Grubu’nun da medya sponsoru olduğu kongre, Bahçelievler’deki Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek.

İslâm ülkelerinin üretim imkânları konuşulacak

2017’de başlattığı uluslararası kongre zincirlerini her geçen yıl kapsamlı bir hale getiren Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırma Merkezi, dev bir organizasyona daha gün sayıyor. 2012 yılında faaliyete başlayarak Müslümanların refahının sağlanması, mazlum milletlerin hakkının korunması için çaba sarf eden Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırma Merkezi’nin bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği İslam Birliği Kongresi yarın başlıyor. Akit Medya Grubu’nun da medya sponsoru olduğu kongrede, İslam ülkelerinin ekonomik potansiyelleri ve ortak savunma sanayi üretimi gibi konular tartışılacak. Bahçelievler’deki Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek “ASRİKA Ortak Savunma Sanayi Üretimi” ana temalı kongre, cuma gününe kadar devam edecek.

ASSAM Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Tuğgeneral ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, savunma sanayii sektörüne ilgi duyan herkesi, tarihi kongreye davet etmişti.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yeniden refah

Ekrem imamoglu na bussinnes ekrem diye manset atarken sizin 5 yildizli hotelde yapilan assama sponsor olacaginiza muhabirlerinize sahip cikin tazminati yüzünden evine haciz gelen muhabirlerinize
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23