• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit’in başındaki isim Terör Devleti’ne lanet yağdırdı

Yeniakit Publisher
2014-07-20 12:49:00 - 2014-07-20 16:20:54

Gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, Terörist İsrail’in İstanbul Konsolosluğu önünde dün gece gerçekleştirilen Filistin’e destek eylemine katıldı. Etkinlikte söz alan Karahasanoğlu, Siyonistler’in ve Haçlı zalimlerinin gerçek yüzünü deşifre ederek İşgalci İsrail’e lânet yağdırdı.

NUSRET TOKUR - BİLAL GÜNDOĞDU / YENİAKİT.COM.TR - “İslam Ümmeti’nin kalbine sapanmış olan Siyonist İsrail, 1948 yılından beri İslam Dünyası’na kan kusturmaya, vahşetini sürdürmeye devam ederken, Müslümanlar maalesef birlik ve beraberlik içerisinde mücadelelerini yürütmüyorlar” diyen Karahasanoğlu, 1948’de Ortadoğu’ya ekilen fitne odağına ilk defa cansuyunu verenin de o günkü Türkiye yöneticileri olduğunu belirtti.

İSLAM DÜNYASININ SESSİZ KALMASINA TEPKİ!

Arap Dünyası ve İslam Âleminin mevcut durumundan yakınan Karahasanoğlu, “Ahlaksız, haysiyetsiz ve şerefsiz bir Siyonist milletvekili, ‘bu çocukları doğuran anaları da öldürmek lazım’ derken İslam Dünyası niçin hala sessizdir? Arap dünyasından göbeğinden Amerika’ya, Almanya’ya ve Batı’ya bağlı olan yöneticilere karşı Arap halkları ayağa kalkmalıdır” ifadelerini kullandı.



MÜSLÜMANLAR ARTIK UYANMAK ZORUNDADIR

Müslümanların artık uyanmak zorunda olduğunu dile getiren Karahasanoğlu, “Bu Siyonist ve Siyonist uşakları İslam Dünyasının birlik olmasını engellemek için her türlü fitne ateşini yakmaktadır. BM adlı hokkabazlık kuruluşuna karşı Müslümanlar İslam BM’sini ve İslam Savunma Paktı’nı kurmak zorundadır” dedi.

AKİT’İ ‘SİYONİST ALEYHTARI’ DİYE KAPATTILAR!

Bundan 10 yıl önce Almanya’da yayınını devam ettiren Akit gazetesinin, ‘Siyonist aleyhtarı yayın yapıyor’ denilerek yargısız bir şekilde kapatıldığını vurgulayan Karahasanoğlu, “Alman hâkim bizim müdürümüzü çağırarak, ‘Almanya’da maalesef Siyonistlerin hala etkinliği var. Bunların etkinliği karşısında bizim yapacak bir şeyimiz yok, gazetenizi katmak zorunda kalacağız’ dediler ve gazeteyi kapattılar. İşte Yahudi ve Siyonist’in işbirliğiyle bugün dünyayı kana bulayan bu fitne odaklarına karşı hep birlikte İslam Birliğini kurarak, İslam Dünyası’ndaki hançeri çekip çıkaracağız” dedi.

www.yeniakit.com.tr 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23