• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit'e cevap veremeyen Sözcü papağan gibi aynı lafı tekrarladı

Yeniakit Publisher
2022-11-01 13:59:00 - 2022-11-01 14:03:28
Akit'e cevap veremeyen Sözcü papağan gibi aynı lafı tekrarladı

Akit'in, Beşiktaş'ın stadını birçok soruna rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptırdığını, Beşiktaş taraftarının ise Mustafa Kemal lehine slogan attığını söyleyen haberdeki detaylara cevap veremeyen Sözcü, muhalefetin papağan gibi tekrarladığı "iktidar yanlısı" yakıştırması yaptı.

Beşiktaş, sahası 'Vodafone Park'ta Ümraniyespor ile karşılaştı. Maçta taraftarlar İzmir Marşı'nı söyleyip Mustafa Kemal sloganları attı.

İzmir Marşı son zamanlarda AK Parti karşıtlığı amacıyla kullanılan siyasi bir marş haline geldi.

Akit söz konusu durumu haberleştirirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Vodafone Park'ın yapımı için sarf ettiği emeği hatırlattı. Haberde, "Beşiktaş'ın sahası 'Vodafone Park'ın yapımı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük destek verdiği ve stadın yapılmasında emek harcadığı biliniyor." ifadelerine yer verildi ve, "Stadı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı! Onlar 'yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' dediler" manşeti atıldı.

Vodafone Park yapılırken çıkan sorunları FETÖ medyası çarpıtarak, "Statta kanuna aykırı imalat yapılıyor" haberleri yapıyordu ve Erdoğan onlarla da mücadele edip stadın yapımını tamamlattı.

Sözcü cevapsız kaldı

Söz konusu haber nedeniyle, kendi çapına bakmadan Akit'i hedef almaya kalkışan Sözcü, dişe dokunur bir haber yazamadı. Haberde, Akit'in gündeme getirdiği ifadelerin hiçbirisine cevap verilemedi. FETÖ konusuna hiç değinilmedi. Ancak, "İktidar medyası" yaftası atıldı... Muhaliflerin sıkıştığı an, "İktidar yanlısı" deyip papağan gibi aynı şeyi tekrarlaması, batıl ideolojilerinin nasıl her konuda cevapsız kaldığını gözler önüne seriyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ASIRLARCA

AKİTİN İNADINA YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA SEN ÇOK YAŞA KURDUĞUN LAİK DEMOKRATİK HUKUKUN ÜSTÜN OLDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİYLE ASIRLARCA

kafkasyalı

valla siz istediğiniz kadar yaşa mustafa paşa diyin o bir fani idi ve de yıllar yılı nerdeyse bir asır olacak öldü artık o bir toprak istereseniz ilah diye tapın  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23