• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit TV Erdoğan'a LGBT'li sapkınları sordu! 'Sapkın akımların meşrulaştırılmasına izin veremeyiz'

Yeniakit Publisher
2023-05-13 01:26:00 - 2023-05-13 03:30:53
Akit TV Erdoğan'a LGBT'li sapkınları sordu! 'Sapkın akımların meşrulaştırılmasına izin veremeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ortak canlı yayında Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun'un LGBT sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT Haber ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Coşkun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a LGBT'li sapkınlara ilişkin soru yöneltti.

Coşkun, Millet İttifakı üyesi partilerin ortak vaatlerinin, "İktidara gelirsek 1 hafta içinde İstanbul Sözleşmesi'ni yeniden yürürlüğe sokacağız" sözü olduğunu ve masanın üyelerinden Saadet Partisi'nin bu konuda sessiz kaldığını hatırlattı. Muharrem Coşkun, AK Parti iktidarının LGBT ile mücadeledeki eylem planının ne olacağını sordu.

"AK Parti bu ülkede 85 milyon insanın tamamını, hakkını, hukukunu, beklentilerini hayata geçirmiş partidir. Hiç kimsenin farklılığına karşı özel husumet beslememiz mümkün değildir." diyen Erdoğan, sözlerinin devamında sağlam aile vurgusu yaparak, "Milletimizin temelini oluşturan aile yapımızı koruma, evlatlarımızın geleceğine sahip çıkma sorumluluğumuz var." dedi.

'Sapkın bir akım' vurgusu!

Eşcinselliğin sapkın bir akım olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

LGBT türü akımların toplumsal dayatmaya dönüşmesi milli varlığımızı tehdit eder. Bu tür sapkın akımların meşrulaştırılmasına izin veremeyiz. Bu yöndeki gayretleri tasvip de edemeyiz. Ülkemizde LGBT'nin savunulmasına, yaygınlaştırılmasına karşı mücadelemizi sonuna kadar yürüteceğiz. LGBT'yi savunan kuruma asla müsamaha göstermeyeceğiz.

Aileyi korumaya yönelik olarak Anayasa değişikliğine dair teklif verdik. Meclis'in çalışma takvimi içerisinde bunu gerçekleştiremedik. Seçim sonrasında adımlarımızı atacağız. Birilerinin bu sapkın akımlarının oyuncağı haline dönüşmesini üzüntüyle takip ediyoruz. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra ülkemizde bu konuda da önemli gelişmelerin yaşandığına şahitlik edeceğiz. Rahmetli Oğuzhan Bey bana teşekkür etmişti, bu sözleşmeye (İstanbul Sözleşmesi) olan tavrımızla ilgili. LGBT AK Parti'ye, MHP'ye, Cumhur İttifakı'na sızamaz. CHP, İYİ Parti ve Millet İttifakı tam içinde. Aile kurumunu tehdit eden ne varsa bütün sapkın akımlara karşı tavrımızı sürdüreceğiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yasemin

Güney Doğulu Sen ne yaptın önce karına çocuklarına sahip Çık dağakaçıran teröristbaşına sunan partiye oyveriyorsun BU NE DEMEK Ben bir Türk olarak Diyarbakır AnnelerininyanındayımçocuklarınıevleriniarazilerinivermiyoroylarımızReis'e diye yorumlar yazarken Kürt çocuklarının tahsil yapmaya hakkı var Okullarını yakamazsın hdpkk yatırımlarını yakıp kendine mecbur edemezsin hdpkk derken Sen daha ak parti diyorsun Ben üniversite yıllarında otobüste kürtçe konuşan vatandaş var polis görmeli derdim yasak işleryolundadiye düşünüyordum ak parti sayesinde korkulmuyor DoğuGüneyDoğulu lardan dillerinden

Güney Doğulu

ANALIZ: Malesef Istanbul Anlaşmasına imzayı koyan ve meclisten geçiren başta AK Parti oldu. Aylarca AK Partiye yapılanbeleştirilerden sonra hatada dönüldü. Aynı hatayı sözde hayvanları koruma yasası diye sapkın kaba olarak yasayı da onaylayarak yasalaştırdı AK Parti. Sokaklarda ve ulu orta yerlerde köpekler insanları, çocukları, kadınları, yaşlıları parçalıyor. AK Parti kopya batı yasasını uyguluyor, insanlığa şans vermiyor. Teröristlere, çocuk istismarcılarına, uyuşturucu baronlarına, ormanları yakanlara, varana iganet edenlere IDAM getirilmeliydi bunu da yapmadı AK Parti. Eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı şimdiye çoktan batmıştı, çünkü batıcı zihniyetiniz Kılıçdaroğlu gibi bir çok yönde aynı. Kendi kültürel yapımızı bilw koruyamadık. 21 yıl hükümet yönet ama kendi özümüze ve gençliğimize yatırım yapamadık ve boşladık. Gençlere ve çocuklara ültürel yatırım yapılsaydı gençlik bu durumda olmazdı. Gençler ve çocuklar sürekli, bellli gruplar, örgütler, organizasyolar, ne olduğu bilinmiyen cemaatlar(örnek FETÖ veya benzerleri) konrolünede. Hükümet hale şunu , bunu yapmakla meşgul. Madalxonun öbür yüzü ise boşlukta... ACABA SEÇİMDEN SONRA kazansa veya kaybetse AK PARTİ kaybolan gençliğe NE YAPACAK??????????? Avrupa Birliĝi kanunlarıyla mi gençliği gömeceĝiz ve devam edeceğiz????? (LBTG neyin eseri, elbette sizin).
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23