• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit Konya bürosu dualarla açıldı

Yeniakit Publisher
2014-03-02 14:42:00 - 2014-03-02 14:54:32
Akit Konya bürosu dualarla açıldı

Gazetemizin Konya temsilciliğinin yeni bürosu düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu törende konuşan Konya Temsilcimiz Adem Alemdar, Akit'in Konya'da tekrar eski görkemli günlerine döneceğini vurguladı ve 'Akit Konya' sayfasının müjdesini verdi.

12 Eylül 1993 tarihinde yayın hayatına başlayan ve yaptığı haberlerle inananların gür sesi olan gazetemiz Akit'in Konya Temcilciliği'nin yeni bürosu dualarla açıldı.

“AKİT GÖRKEMLİ GÜNLERİNE DÖNECEK”

Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde konuşan Memleket Gazetesi Sahibi ve gazetemizin yeni Konya temsilcisi Adem Alemdar, Akit'in Konya'da tekrar eski görkemli günlerine döneceğini söyledi. 

Akit'in ilk günkü çizgisinden taviz vermeden ve hep doğrudan taraf olan misyonuyla yayın hayatına devam ettiğini vurgulayan Alemdar, "Gazetede bir Konya sayfası oluşturarak Konya gündemini okurlara taşıyacağız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan ve sevincimize ortak olan dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

“KONYALILAR AKİT’E HER ZAMAN İLGİ GÖSTERDİ”

İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu ise Konyalıların Akit’e gereken ilgiyi her zaman gösterdiğini belirterek, geç kalmış bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Açılan yeni temsilciliğin hayırlara vesile olmasını dileyen Karahasanoğlu, “Bugüne kadar Konya'nın bize gösterdiği kabule yeteri kadar cevap veremedik Konya gücümüze güç katan bir ilimiz. İnşallah bugünden itibaren okurlarımıza daha iyi bir hizmet sunacağız. Özel bir Konya ekimiz olacak. Yeni bir yapılanma sürecine girdik ve dağıtım ağımızı yeniden düzenledik. Çizgimizi muhafaza ederek yayın hayatımıza devam edeceğiz" dedi.

“YENİ AKİT İNANANLARIN SESİ”

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü de Yeni Akit’in inananların sesi olduğunu söyleyerek, “Bu ofis sayesinde gazetede bir Konya sayfası olacak ve Konyamız yaygın basına taşınacak. Bu hayırlı hizmetlerinden dolayı Mustafa ağabeyimize teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek herkesin yaşadığı şehre karşı sorumlu olduğunu belirtti.

Açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, KSO Başkanı Memiş Kütükçü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday ve çok sayıda davetli katıldı.

KONYA AKİT BÜROSU İRTİBAT:  Medrese Mahallesi Ulaşbaba Caddesi’nde (Beşyol’dan Sille’ye doğru) Elmacı İş Merkezi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23