• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akıllı temizlik robotu Dyson 360 Eye Japonya'da satışa sunuldu

Yeniakit Publisher
2015-10-22 15:09:00 -
Akıllı temizlik robotu Dyson 360 Eye Japonya'da satışa sunuldu

Dyson akıllı telefonunuzla kontrol edilebilen yeni temizlik robotu satışa sunuldu. Bir önceki gün Tokyo’da satışa sunulan Dyson 360 Eye adındaki yeni nesil elektrikli süpürge, etrafını 360 derece “görebilme” özelliğine sahip

Teknolojinin her geçen gün biraz daha hayatımızın içine girdiği şu günlerde gündelik hayatımızın bir parçası haline gelen küçük ev aletleri de hızlı bir dönüşüm geçirmeye başladı. Bu dönüşümden büyük ve hantal elektrikli süpürgelerin nasibini almaması düşünülemezdi. Ancak Dyson tarafından 360 Eye adıyla geliştirilen akıllı temizlik robotu sıradan elektrikli süpürge konseptini yeni baştan yaratan bir tasarıma imza atarak hayallerimizin ötesinde bir dönüşüm gerçekleştirmiş.

Dyson 360 Eye, adından da anlaşılacağı gibi üzerinde bulunan kamera ve sensörlerle bulunduğu mekanı panaromik olarak algılıyor. Bütün zeminlerde rahatça hareket edebilecek şekilde tasarlanan yapısı sayesinde ev içinde kapı eşikleri vb. engeller temizlik yaparken kendisini engeleyemiyor. Zeminle temas eden noktalarda kullanılan karbon fiber fırçalar parkeden halıdaki en küçük kalıntılara kadar her şeyi kolaylıkla temizlemesini sağlıyor. İçine çektiği kiri tozu pasifize ederek dışarıya herhangi bir koku ya da kalıntı salmayan Dyson 360 Eye tam şarjla 30 dk. durmaksızın temizlik yapabiliyor. Şarjı azaldığı zaman otomatik olarak şarj istasyonunu bulup kendini şarj ediyor. Aynı zamanda Android ve IOS programı da bulunan bu harika temizlik robotunu akıllı telefonunuzla uzaktan kontrol edebiliyorsunuz. Telefonunuzla vereceğiniz bir talimatla siz işteyken evinizi temizleyip hazır edebilir.

Anlaşılan Dyson mühendisleri biz Jetgiller’in temizlikçi robotu gibi bir robot üretilene kadar bununla idare edin diyerek bu mükemmel full otomatik elektrikli süpürgeyi tasarlamış. Tanıtım videolarını izleyince hak vereceksiniz ki gerçekten muazzam bir aletle karşı karşıyayız. 1,150 dolardan piyasaya sunulan bu harika cihaz Japonya'daki müşterilerinin beğenisine sunuldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23