• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akıllara Reisi geldi! Paşinyan'a helikopter şoku

Yeniakit Publisher
2024-05-25 11:50:00 -

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın helikopteri, kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaptı. Paşinyan ve diğer yetkililerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz hafta İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi dahil 8 kişinin içinde bulunduğu helikopter kaza yapmış, helikopterdeki herkes hayatını kaybetmişti.

Bu sabah da Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın helikopteri, Tashir'e giderken kötü hava koşulları nedeniyle acil iniş yaparak Vanadzor'a indi.

Paşinyan ve beraberindekilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan, "Sevgili dostlar, her şey yolunda. Kötü hava koşulları nedeniyle helikopterimiz Vanadzor'a planlanmayan bir iniş yaptı. Yolculuğumuza arabayla devam edeceğiz. Hepinize iyi günler diliyorum." dedi.

Putin ile Paşinyan Moskova'da güvenlik konusunu görüştü!" target="_blank">
Putin ile Paşinyan Moskova'da güvenlik konusunu görüştü!
Putin ile Paşinyan Moskova'da güvenlik konusunu görüştü!

Dünya

Putin ile Paşinyan Moskova'da güvenlik konusunu görüştü!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aman dikkat

Bölgede BARIŞ diyen lider kazaya uğruyor!

hikmet

Ermenistan Basbakanin son aciklamalari, bildigi dogrulari, Ülkesinin cikarlarini düsünerek yapilmis. Ermeni diasporasinin yillardir "Iftiralari" üzerine söylemis olduklari, onu hedef haline getirdi diye düsünüyorum. Gelin biraz "conspiracy theories" üzerine konusalim. Türkiyemizin, Istihbarat, Güvenlik birimleri, Ermenistan Basbakanini, hayatini, ailesini, bir koruma kalkanina dahil edip, Azerbaycan ile birlikte, görünmez korumaya almis olabilirmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23