• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akbank çöktü mü? Akbank sistem arızası son dakika 2022: Akbank zor durumda mı? Akbank'tan 'teknik arıza' açıklaması

Yeniakit Publisher
2022-10-08 19:26:00 - 2022-10-08 19:31:15
Akbank çöktü mü? Akbank sistem arızası son dakika 2022: Akbank zor durumda mı? Akbank'tan 'teknik arıza' açıklaması

Akbank uygulaması ile ilgili sosyal medyada binlerce kullanıcı sabah saatleriyle paylaşıma başladı. Müşteriler uygulamada kullanılabilir bakiyelerinde gördüğü yanlış rakamlar sonrası kurumun açıklama yapmasını bekliyordu. Akbank kredi kartı kullanıcıları, bu sabah taksitlerinin iki kez çekilmesi gibi bir sorunla karşı karşıya kaldı. Yeni son dakika bankadan açıklama geldi.

Akbank mobil uygulaması üzerinden sorun yaşayan binlerce müşteri bugün sabah saatleriyle müşteri hizmetleri üzerinden destek almaya çalışıyor. Sosyal medyada yer alan bilgilere göre; kurumun kredi kartlarında yanlış bakiye gösterimi gibi problemler söz konusu. Hal böyleyken ise “Akbank uygulaması çöktü mü, sorun mu var, ne zaman düzelecek, müşteri hizmetlerine nasıl bağlanır?” soruları yanıt aramaya başladı. Akbank çöktü mü sistem arızası mı var sorusunun yanıtı ise kurumdan geldi. Konuyla ilgili çalışmalar yapıldığı kaydedildi.

Son dakika haberi... Akbank, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına neden olan teknik arızaya ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Akbank’ın mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinde bugün bir teknik arıza yaşandı.

Akbank müşterileri, kredi kartı işlemlerinde taksitlerin iki kez çekilmesi gibi teknik bir arızayla karşı karşıya kaldıklarını sosyal medyadan gündeme getirdi.

AKBANK'TAN YENİ AÇIKLAMA

Akbank'tan yapılan son açıklamada, "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz" denildi.

Akbank'tan yapılan ilk açıklamada, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" denilmişti.

İlginizi çekebilir → Savunma sanayi fuarları: Saha EXPO İstanbul 2022 ne zaman, nerede? Yerli ve milli savunma sanayi ürünleri → TIKLAYINIZ 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23