• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’ye mi benzetmeye çalışıyor? İşte Yavuz Ağıralioğlu'nun kafasındaki parti isimleri

Yeniakit Publisher
2024-06-27 15:15:00 -
AK Parti’ye mi benzetmeye çalışıyor? İşte Yavuz Ağıralioğlu'nun kafasındaki parti isimleri

İsmail Saymaz, Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı için konuşulan isimlerin "Güçlü Parti, Atılım Partisi, AY Parti, AL Parti" olduğunu duyurdu.

İYİ Parti 27. dönem Milletvekili Yavuz Ağırailoğlu'nun sonbaharda parti kuracağını açıklamasıyla birlikte Ankara kulisleri hareketlendi.

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından Ağıralioğlu'nun kuracağı partiye ilişkin kulis aktardı.

Parti binası Ankara Turhan Güneş Bulvarı’nda

Saymaz, "Yavuz Ağıralioğlu, parti binasını Ankara Turhan Güneş Bulvarı’nda tuttu. Partinin kuruluş dilekçesi sonbaharda verilecek. Konuşulan isimler şunlar: Güçlü Parti, Atılım Partisi, AY Parti, AL Parti" ifadelerini kullandı.

Bugün Türkiye gazetesinde yer alan haberde Yavuz Ağıralioğlu, partinin sonbaharda kuracaklarını, parti isminin henüz belli olmadığını söylemiş ve mevcut vekillerden katılım olabileceğini ifade etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Boşuna Uğraşıyor

Gitsin ak Parti'ye katılsın.

Z .kaplan

Allah'ına kul peygamberimize ümmet olan vatanını seven atalarının emanetini aziz bilen yaradilani yaradandan ötürü seven hile hurda bilmeyen hakka hukuka net tabi olan ahlaki önde tutan keskin ve net olan bir kişilikle tuzukle ortaya çıkan bir ağır alioglu gelecekse.....hemen gelsin ise başlasın bu kargaşadan kurtulalım.netligi belliolsun arkasindayiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23