• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’nin galibiyeti perçinleşince… Ha Melek Mosso ha Eda Ece

Yeniakit Publisher
2023-06-15 13:50:00 -

AK Parti seçimi kazanınca, "helalleşmek istiyorum" edebiyatı yapan Melek Mosso ve depremzedelere saldıran Eda Ece gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Oyuncu bozuntusu Eda Ece, depremzedeleri hedef alarak, "Bizim yaptıklarımızı başkalarının yaptığını sandılar, sandıklardan onu anladık" diyerek büyük bir skandala imza attı. Kamuoyunda infiale neden olan sözlerin ardından yeni bir açıklama yapan Ece, "Atatürk Türkiye'si..." edebiyatı yaparak laikçilere yaranmaya çalıştı ve söylediklerinin şaka olduğunu savundu.

Yeni açıklaması daha büyük tepkilere neden olan Eda Ece'nin sözleri, Melek Mosso'yu akıllara getirdi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, söz konusu skandal da masaya yatırıldı.

Konuya dair Karahasanoğlu şunları söyledi:

Git başka yerde yap esprini. İnsanlar yakınlarını kurtaramamış, 3 gün 4 gün enkaz altından seslerini duydukları yakınlarını kurtaramamış. Şimdi o insanlar sandıkta gidip AK Parti'ye oy verdiler diye, bu dramı yaşamış insanlara, "Yaptığımız her şeyi başkalarının yaptığını sandılar, sandıktan onu anladık" diyor. Dalga geçiyor. Diyor ki, "Tayyip Erdoğan değil, seni biz kurtardık."

Baktılar ki AK Parti'nin galibiyeti kesinleşti, bu dakikadan sonra Melek Mosso çıkıp diyor ki, "Ben kırdığım insanlarla helalleşmek istiyorum."

Murat Alan ise, "Eda Ece'nin yaptığı, Melek Mosso'nun yaptığından farklı mı? Melek Mosso başörtülülere, AK Parti'ye oy verenlere hakaret ediyordu, bu da AK Parti'ye oy veren depremzedeye benzer şey söylüyor." ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hooppss

"mosso" tayvan malı kaliteli bir bisiklettir. binenlere zevkli sürüşlere sebep olur. çakmaları ise ızdıraptır! çakmalara binerek ızdıraplı sürüşlerden kim zevk alır ki?

Ali

Akpartili belediye başkanları bu milletin değerlerine küfreden akpartililere küfreden çıplaklara,ibnelere konser verdirmek için sıraya girmişler!bir sonraki secimlerde gider onlardan oy isterler!!!20 küsür yıl sonra akpartiyi bırakıp yeniden refaha boşuna oy vermedik!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23