• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partilileri 'TRT canlı yayınında yargılayacağız' diye tehdit eden CHP'li Aykut Erdoğdu'nun hayalleri suya düştü!

Yeniakit Publisher
2023-05-29 16:54:00 - 2023-05-29 18:34:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu yeniden hezimete uğratarak seçimleri kazanmasının ardından CHP'li Aykut Erdoğdu'nun AK Partililer yönelik 'yargılayacağız' tehdidi yeniden gündeme geldi.

28 Mayıs'ta yapılan ikinci tur seçimlerini topyekün birleşen Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanmasıyla birlikte muhalefetin seçimlerden önce kurdukları hayalleri de suya düştü.

Seçimlerden önce depremzedelere bile hakaret edecek kadar aşağılaşan muhalefet cephesinde hemen hemen her gün bir başka siyasetçi 'yargılayacağız' tehdidinde bulunuyordu. Bunlardan biri de CHP'li Aykut Erdoğdu idi.

Erdoğdu, bundan 2 yıl önce emekli amirallerin yayınladığı bildiri nedeniyle yargılandığı davayla ilgili konuşmuştu.

AK Partililere 'yargılayacağız' tehdidi

Bizim TV'den Lale Özan Arslan'ın bildiri ile ilgili sorularını yanıtlayan Erdoğdu, AK Partilileri tehdit etti.

AK Partililerin yargılandığını göreceğini öne süren Erdoğdu, işi yargılamaların TRT ekranlarından canlı olarak verileceğine kadar götürmüştü.

Erdoğdu şunları söyledi:

"Ben o mahkemede bunların yargılandığını göreceğim. Bütün bu yargılamaları da TRT ekranlarından canlı yayında vereceğiz. Uluslararası dillerde de vereceğiz ki herkes bilsin vatana ihanet etmesin. Vatana ihanet edenlerin ne hale düştüğünü herkes görsün."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Vatana kim ihanet ederse ALLAH onun belasını versin inşallah kim ihanet ederse ser..... oğlu ser.... kim etti ise açıkla aykut

Gültekin

CHP'li Aykut Erdoğdu'ya, siz bu yargılama kafasını ne zaman bırakacaksınız?, sizler ta 1960 yıllardan yargılayarak ülkesine, halkına hizmet yabanları yargılayarak astınız, bakıyoruz hala aynı noktadasınız, bu asil millet 1960 yılını unuttu mu ki seçimlerde oy istiyorsunuz?, bu kafa sizde olduğu sürece halk size iktidar yetkisini asla vermez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23