• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Leyla Şahin Usta’dan 'İslam karşıtlığı ve ırkçılık' mesajı

Yeniakit Publisher
2022-07-01 22:31:00 -
AK Partili Leyla Şahin Usta’dan 'İslam karşıtlığı ve ırkçılık' mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 1 Temmuz İslam Karşıtlığı ve Müslüman Karşıtı Irkçılıkla Mücadele Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada, “İslam karşıtlığı ve ırkçılığın son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

YENİ AKİT / ANKARA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 1 Temmuz İslam Karşıtlığı ve Müslüman Karşıtı Irkçılıkla Mücadele Günü' dolayısıyla açıklamada bulundu.

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “İslam karşıtlığı ve ırkçılık dünya üzerinde hiç olmadığı seviyede. Avrupa ve Batı; aldığı kararlar, takındığı tavırla İslam karşıtlığını kurumsallaştırıyor. Uluslararası kurum ve kuruluşlar sessiz. Onlar sessiz kaldıkça aşırılık tırmanıyor. Buna hep birlikte dur demeliyiz. İnanç, dil, renk, ırk ayırt edilmediğinde, insanlar ayrımcılığa, zorbalığa maruz kalmadığında her türlü kötülükten sıyrılmış olacağız. 1 Temmuz İslam Karşıtlığı ve Müslüman Karşıtı Irkçılıkla Mücadele Günü'nde İslam karşıtlığı ve ırkçılığın son bulmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Sayın vekilim sen avrupa ya gidip sadece iki resimle dönüyorsun. Bu aciklamandaki medyatik olmak gayretini hiç görmedik avrupada hangi Türk dernek başkanlarını davet edip meclisede sorunları sordunuzki. Avrupadaki Türk gençleri hergün mücadele ediyor Allah icinde edecekler. Siyonistlerin oyunlarina gelmediler sizin gibi vekiller ancak kendi şahsınızı düşünürken, avrupalı gençler önümüzü keser korkusu yaşarken Akp ye en büyük oyu sizler kayb ettiriyorsunuz. Özellikle bayan millet vekilleri neden gercegi ve gelecek vaad eden gençleri reise bildirmiyorsunuzki. En az 4 dil bilen 8 dil bilen gençler var ve din ve vatan hasreti ile yanıyorlar. Siz boşuna avrupa seyahati yapmayın. Siyonist uşakları siyasetcilerin Turizm seyahati yaptıgınızi biliyor islam için calışiyorsan islama calışan Türk derneklerinide ,!!!!!bileceksin !!!!! Avrupadaki Türk dernegi altındaki fetöcüleride hala yanlış istihbaratla yanlış kişilerle muhatap olup reise yanlış bilgi aktarıyorsunuz. Yani bildiginiz güvenilir. Diger Türkler sahtekarmı. Niye ziyaret bile etmiyorsunuz . Vekilinde üçkagıtcısını kadında gördük. Siyonistlerin oyunu bozmadan o yüregi elinde tutan onlara direnir. Oda Allaha şükür gidin bakın beyinden 17 sefer ameliyat olan beyin kanserli bir genç var. İslama ve Türklüge nasıl hizmet ediyor ders Alın Allahdan korkarak hak ve adaletli olmazsanız Avripadaki Tüm müslumanları siyonistlere yedirisiniz bu vebalde sana ve senin gibilere yeter. İslamı savunmayı gitte o beyin ameliyatlı kızdan ögren. 4 dilde biliyor hangi dille konuşursan sana anlatsın. Vay canım vatanım vay. Onlar birer isimsiz kahraman her türke müslümana yardım ederler. Sizler sadece kendinizi düşünüyor siyonistler güçleniyor reisler yalnız kalıyor. Tenkitten ders cıkaran dogru yolu bulur. Alınma cogu akp vekili böyle. Yürek yoksa fetöyü mana edip mazeret cıkarmayın. Herkesin geçmişi belli her türlü istihbarat elinizde her gelen fetöcü deyil. Olursada enseleyin. Korku niye akplilerin mazereti hep fetöcu oluyor bitirin o zaman bir zamanin Türbanina döndü bu iş. Bu fetocümüki demek Türkiyemin gelecegini engellemek icin siyonist söylemi görüş araştır resmen sor yetkili mecilere yani bunu yaptırmıyor mason p.. Fetöcü söylemini bir guzel IFB buluyor, siyonistler söyletiyor sizde iş yapmamak icin bu söylemi kullanip siyonist söyleme hizmet ederek mazeret gösteriyorsunuz. Allah aşkına dinim icin can feda şehitliktir sonu yoksa milletvekilligi emekliligi deyil. İşdir kişinin aynası. Akp yi yıprattınız bir daha vekil olmayın Allah korkusu varsa 5 yılda emekli olup emekli maaşida almayin reisin önünu acın sardıginiz yeter ya one münitle başlayan reisi fetocu efendimle bitireceksiniz.

Abdullah Murat

Bu ülkenin sokulduğu temel ideoloji ırkçılık ve islam düşmanlığı temeline dayanmaktadır Önce bunu düzeltin. Laiklik: Allahın hükmüyle hükmedilemez beşeri hükümleri Allahınkinden üstün ve değiştirilemez ilan etmek Allahın emrettiği düzeni temelden kaldırmak ve sonrada tehlike ilan etme gibi bir çok düşmanlığı hatta Allaha ve Peygamberine açılmış savaşı büyük bir fitneyi kendi içerirken kendini bu pislikten kurtarmayan nasıl bir mücadele verecektir. Laik düzenin kendine hizmet edip tabi olarak bir mücadele yoktur Allahın emrettiği gösterdiği 2 yola yüzçevirişin bir devamı olmaktadır. Hicret ve/ya cihaddır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23