• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Hamza Dağ duyurdu: CHP'li belediyelerden depremzedeler için skandal karar

Yeniakit Publisher
2023-05-17 01:27:00 -
AK Partili Hamza Dağ duyurdu: CHP'li belediyelerden depremzedeler için skandal karar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'li belediyelerin depremzedelere yapılan yardımları kestiğini ve barındıkları yerlerden çıkarttığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oylarının açık ara önde olması nedeniyle CHP'li trollerin depremzedeleri sosyal medyada linç ettiğini ve CHP'li belediyelerin depremzedelere yapılan yardımları keserek, barındıkları yerlerden çıkarttığını açıkladı.

'CHP'li troller linç ediyor'

Dağ söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Günlerdir kara bir propaganda yapılıyor ve acısı olan depremzede vatandaşlarımız siyasi tercihleri nedeniyle CHP'li troller tarafından sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılıyor.

Maalesef geldiğimiz noktada sosyal medya linçinden çıkmış bir durumla karşı karşıyayız. CHP'li belediyeler insanlığa sığmayacak şekilde depremzedelere yapılan yardımları kesmeye ve barındıkları yerlerden çıkarmaya başladı.

Bu yakışıksız durumun derhal son bulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu da unutulmasın ki bu ülkede hiçbir vatandaşımız sahipsiz değildir. Devletimizin ilgili kurumları herhangi bir mağduriyete izin vermeyecektir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ibrahim

maalesef ekonomiyi onceleyen bir siyasette insanlar maddilesir hele bir de muhalefet milli olmayan bir siyaset guduyorsa toplum ayrisir. gelinen durum toplumun artik iyice ayristigidir. reis biraksin artik bir olacagiz nakaratini, olmayacagiz. bu hak batil mucadelesi yemenden duman cikana kadar devam edecektir. artik saflar netlesmistir. yeni donemde akp kafatasciligi ve ekonomiyi oncelemeden maneviyata destek vermeli ve diyanet, imam hatipler ve ilahiyatlari islah etmelidir. ve icindeki kriptolari da temizlemelidir.

Okur

Vallahi bunlar Türk değil hatta bunlar insan bile değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23