• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili başkandan örnek davranış!

Yeniakit Publisher
2024-04-03 16:45:00 - 2024-04-03 19:04:50
AK Partili başkandan örnek davranış!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den aday olan ve Niksar Belediye Başkanı seçilen Semih Tepebaşı mazbatasını alır almaz örnek bir davranışta bulunarak tebrik ziyaretinde hediye getirmeyi düşünen hemşehrilerinden bağış yapmalarını istedi.

Başkan Tepebaşı paylaştığı mesajında; "Kıymetli hemşehrilerim! Tebrik ziyaretleriniz kapsamında çiçek, çikolata veya çeşitli hediyeler getirmek yerine günlük 600 ihtiyaçlı ailenin yemek yediği Niksar Belediye Başkanlığı Aşevi başta olmak üzere, Mehmetçik Vakfı veya AFAD’a “Niksar Belediyesi” adına bağışta bulunmanız beni ziyadesiyle memnun edecektir. Bağışlayın, yüreklere ulaşsın. Niksarlı yardımseverdir." dedi.

Niksar Belediye Başkanı Semih Tepebaşı’nın bağış çağırısı kısa sürede hem Niksar’da hem de Niksar dışında yaşayan birçok hemşehrisi tarafından olumlu yorumlar aldı.

Sosyal medya kullanıcıları Başkan Tepebaşı’nın davranışının tüm belediye başkanlarına ve kamu kurumlarına örnek olması gerektiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhalif

Bu uzay çağında karnı aç insan niye var? İktidardakilerin çok çaldığı için mi?

MUHARREM TOPÇ

Kocaeli Kartepe belediye başkanı M KOCAMAN da herkese aynen şöyle mesaj çekiyor “ Şahsıma gösterdiğiniz teveccüh ve ikinci kez seçtiğiniz için teşekkür ederim” sayın başlan yeminle senin şahsın zerre umrunda değil KARTEPELİNİN biz REİS’in AKPARTİSİNE oy veriyoruz . İşte sizin gibi kibir abideleri yüzünden kaybetti belediyeler. 5 yıl sonra sende aday yapılmayıp gir başka partiden bak şahsına ne oy çıkıyor gör. Tıpkı DAVUTOĞLU gibi nal toplarsın Benden tavsiye ikinci bir mesaj çek önce REİSİN sana güvenmesine AKPARTİ ve vatan sevdalılarına MHP ye ve CUMHUR İTTİFAKINA TEŞEKKÜR ET sen mi geç o işleri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23