• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti programında silahlı saldırı anı görüntülendi! Uzun namlulu silah kullandılar

Yeniakit Publisher
2024-02-10 19:24:00 -

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen alçak saldırıda 1 kişi yaralandı. Saldırgan uzun namlulu silah kullandı.

Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Sayın Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki aday tanıtım etkinliğinin olduğu yere uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açıldı. Saldırıda E.G.D. adlı kadın yaralandı.

Saldırı anı ise güvenlik kameralarına tıkıldı. Saldırganlar uzun namlulu silahla kalabalığa rastgele ateş açtı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akit okuru

Ne hikmetse seçimlere yakin akp ye hep saldırılar başlıyor. Akp hep mağdur rolüne bürünüyor. Birileri vaad etmişti akp ye seni iktidara getireceğiz, iktidarda tutacağız... gibi 3 şey vaad etmislerdi. Karşılığında da 3 şey istemişlerdi. Bunu okumustuk, bir zamanlar medyadan. Sizin gazeteden de birileri vardı kuruluş toplantılarına katılan.. Akp ye seçim reklamları başladı yani yine.

HII

ÇOK GEÇMÌṢ OLSUN BU ALÇAKLIĜI YAPANLAR HESAP VERECEKTÌR ṢÌMDÌ BU AYNI OLAY FETÖCÜ MERALIN SEÇÌM ÇALIṢMALARININ BAṢINA GELMİŞ OLMUṢ OLSAYDI FETÖCÜ ṢIMARAK BÜYÜK ALGI USTASI MERAL AKŞENER NE BÜYÜK ALGILAR NE BÜYÜK PROVÖKÖTÖRLÜKLER NE SÖVMELER NE ṢOVLAR YAPARDI HEMDE DÌK ALASINI YAPARDI BU MUŞMULA SURATLI KARI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23