• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı! Kabine toplantısı bitti mi? TBMM gündemi bugün?

Yeniakit Publisher
2022-10-17 17:39:00 - 2022-10-17 17:42:49
AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı! Kabine toplantısı bitti mi? TBMM gündemi bugün?

AK Parti MKYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Parti genel merkezindeki toplantı, saat 17.10'da başladı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda Bartın'da yaşanan maden kazasının detayları konuşulacak. Dış politikada atılan adımlar ve seçim hazırlıklarına yönelik çalışmalar da değerlendirilecek.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda öne çıkan gündem, Bartın'da yaşanan maden kazası olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, kazaya ilişkin sunum yapması bekleniyor.

Dış politika da masada olacak

Dış politikada yaşanan gelişmeler de gündeme gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüttüğü diplomasi trafiği ele alınacak. Rusya-Ukrayna savaşından tahıl sevkiyatına, Yunanistan'ın Ege'deki provokasyonlarından terörle mücadeleye önemli başlıklar konuşulacak.

2023 seçim hazırlıkları da değerlendirilecek

Toplantıda seçim hazırlıkları da değerlendirilecek. AK Parti teşkilatlarının 2023 seçimleri için sahada yaptığı çalışmalar gözden geçirilecek.

Ekonomide atılacak yeni adımlar da toplantıda ele alınacak.

MKYK toplantısına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapacak

TBMM gündemi bugün? neler var detaylar için  TIKLAYINIZ (www5.tbmm.gov.tr)

İlginizi çekebilir → Son dakika | EYT bekleyenler EYT düzenlemesine dikkat! EYT ne zaman çıkacak, son durum ne? EYT kimleri kapsıyor? EYT'de yıl sürprizi olacak mı? → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Eskişehir Odunpazarı ptt kargo dan gelmesini beklediğim bir kargom adresim açık olmasına rağmen kendini bilmez ptt görevlisi dağıtıcı tarafından bilgim dışında kargomu kargomata bırakmış. Şimdi ara dur. Memurların kurumların bu başı boş halleri artık bitmeli. Sayın cumhurbaşkanımız müdahale etmeli memurlara kurumlara çeki düzen verilmeli. Milletin vergileriyle maaş alıp işini layıkıyla yapmayan atılmalı. Yer verdiğiniz için sizede teşekkür ederim.

Okur

Kurumlar çiftlik gibi. Kim nerde naptığı belli değil. Şaşırmadık yani.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23