• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu 'Atatürk' gerçeğini açıkladı | Şok edici bir iddiada bulundu

Yeniakit Publisher
2023-11-11 03:27:00 - 2023-11-11 04:08:50

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, katıldığı canlı yayında "Atatürk'ün ölümü şaibeli" diyerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Global'de yayınlanan programda konuşan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, "Atatürk"  hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, katıldığı canlı yayında "Atatürk'ün ölümü şaibeli" diyerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cevizoğlu'nun sözleri şöyle:

Gerçekleri konuşmamızın faydası var. Bugün 10 Kasım'da Atatürk'ün ölümüyle ilgili gerçekleri söylememiz gerekiyor. Şekilcilikten öteye gidilemeyeceği için gerçekleri göz ardı ediyoruz. Atatürk'ün ölümü şaibeli bir ölümdür. Atatürk'ün nasıl öldüğü yıllarca araştırılmadı.

YANLIŞ TEDAVİ UYGULADILAR

Atatürk'e yanlış tedavi uyguladılar. Türkiye'de bu sorunlar bitmiyor. Atatürk yanlış tedavinin farkında. Afet İnan'a sürekli mektup gönderiyor. Hasta yatağında İnan'a yazıyor. Bana yanlış tedavi uygulandığı için hastalığım durmamış ilerlemiştir.

ATATÜRK'ÜN ETRAFI SARILMIŞTI

O tarihte Atatürk'ün etrafı sarılmıştır. Verilen ilaçların hepsi yazıyor. Doktorlarını da araştırdım. Dünya çapında iyi doktorlar bunlar. Biz bugün FETÖ olaylarını gördük. İstihbarat servislerinin nasıl sızdığını gördük. Bu kadar başarılı doktorların yanlış tedavi uygulaması inanılır gibi değil, İnan'a yazdığı mektupta bana sormadan doktor getirdiler diyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

DR.lar hangi Ülkelerden gelmiş?

Gültekin

SINIRLIDA OLSA ATATÜRK İLE İLGİLİ BELGESEL ÇALIŞMALARIM OLDU, EVET HULKİ CEVİZOĞLU ÇOK HAKLI, ATATÜRK'E UYGULANAN TEDAVİ YÖNTEMİ ONU İYİ ETMEK İÇİN DEĞİL YAVAŞ, YAVAŞ ÖLDÜRME YÖNTEMİYLE TEDAVİ EDİYORUZ YALANIYLA RESMEN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR, AYNEN TURGUT ÖZAL VE DİĞERLERİNE YAPTIKLARI GİBİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23