• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti İstanbul için neden Murat Kurum’u seçti? İşte bomba detaylar!..

Yeniakit Publisher
2024-01-08 14:18:00 - 2024-01-08 14:20:56

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, AK Parti’nin İBB Başkan adaylığı için belirlediği Murat Kurum hakkındaki dikkat çeken detayları açıkladı.

AK Parti, 26 il için belediye başkan adaylarını açıkladı. En merak edilen ise İstanbul için belirlenecek aday idi. AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum olarak açıklandı.

Deprem tehdidi altında milyonlarca vatandaşın canı tehlikedeyken şehrin en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğu konusunda herkes hemfikir iken, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un aday gösterilmesi büyük beğeni topladı.

Akit TV’de Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, AK Parti’nin Murat Kurum’u aday göstermesi de masaya yatırıldı.

Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Karahasanoğlu, Murat Kurum’un inşaatçı olduğunu, eğitimini bu konuda aldığını ve yüksek lisansının kentsel dönüşüm hakkında olduğunu söyledi. Ayrıca Karahasanoğlu, Murat Kurum’un teknik bir isim olduğunu, iş bitirici özelliği nedeniyle siyasi bir yönü ağır basan değil teknik özelliği ağır basan bir ismin aday yapıldığını belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gonya yine hükümetin hizmetlerine baka kaldı.

Ah gonyam ulaşımı düz ovada cözemeyenler sempatik diye aday yaptı iseniz. Tranvayla şehri rahatlatmayan otobus ihaleleri yedek parca ile ekenomiye zarar verenler el ustunde ise, yazık birlik beraberlige. Daglara şehir kuramayan hasankoy alokova karaaslan tarım sahalarını kum ocaklarını konut öngörü alanı yapanlar sadece oya önem veriyor torunlari gelecegi depremi düşünmüyorsa bizde bu eskileri yeniden başkan yaparmıyız. Hadi yine deyin kurtuluş mucadelesi diye. Duz ovada devletin yaptıgı caddeler harici gonyamız sokakları bile, harebe yaya kaldırimla şehir güzelleşiyor trafik sıkışıyorsa ben böyle başkan istemiyorum. Hizmet milleti rahat eddirir. Sıkıntı verdirmez. Şehir parklarını hükümet yapıyorda, bizimkiler tranvay kafe yöresel lokantalar açar. Tuvaleti ücretsiz yollara park parası için şerit acar iyce trafik allak bullak şehir demek bumu bu size vakit varken ikaz olsun yoksa hicbirinize oy yokkkk
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23