• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti iktidarına her iftirayı atan Odatv, KADEM'e sahip çıktı!

Yeniakit Publisher
2019-07-10 20:49:00 - 2019-07-10 20:53:16
AK Parti iktidarına her iftirayı atan Odatv, KADEM'e sahip çıktı!

AK Parti iktidarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yönetimden indirmek için her türlü iftirayı atan karanlık Odatv, KADEM'i savunmayı vazife edindi. Erdoğan ile hiçbir zaman yan yana gelmeyecek olan Odatv haberleriyle KADEM'in içler acısı halini ortaya koyarken "Kim kimin çizgisinde" yorumlarına neden oldu.

 yeniakit.com.tr 

AK Parti'yi iktidardan indirmek için her iftirayı mübah gören ve algı operasyonlarıyla  Odatv, aileyi dinamitleyen ve eşcinsel sapkınları meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi'ne sahip çıkan KADEM'e arka çıktı. 

Aleyi uyaranlara karşı KADEM'i savundu

Aileye sahip çıkan Akit Medya Grubu, Doğru Haber Gazetesi ve Yusuf Kaplan'ın aile için yaptığı uyarılarından rahatsız olan Odatv, KADEM'in hedef alındığını iddia etmesi dikkat çekti.

Yusuf Kaplan'ın sözlerini çarpıttı

Sözde savunduğu Sümeyye Erdoğan'ı onlarca kez hedef alan Odatv "Yeni Şafak yazarının hedefinde Erdoğan'ın ailesi var" başlıklı haberiyle, Yusuf Kaplan'ın Erdoğan ailesini hedef aldığı algısını oluşturma çabasına girdi.

Oysa attığı paylaşımda "Tanzimat'tan bu yana en büyük tehdit ailenin çözülmesidir. Ailenin korunması
millî güvenlik meselesi hâline gelmiştir!" diyen Yusuf Kaplan "Ailenin çözülmesine yol açan Millî Eğitim, Aile Bakanlığı ve KADEM projeleri derhal durdurulmalıdır!" ifadelerinde bulunmuş ve KADEM'in feminist çevrelere hizmet ettiğini vurgulamıştı. 

İşte KADEM'in içler acısı halini ortaya koyan Odatv'nin o haberleri:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikiforov

Nasıl bir belanın içinde olduğumuzun farkına varabildin mı ey müslüman Türk evladı . Kadem sağ kesime yutturulan glikoz şurubuna bulanmış zehir kurtulamazsak istanbul sözleşmesi ve 6284 'le birlikte Kadem den ebedi iflah olamayacağız gerçek beka meselesi budur yerel seçimleri kaybetmek değil akp nin oy kaybetmesi değil ülke ve ülkenin müslüman evlatları batının pençesinde daha büyük bi yok oluş için artan bir hızla yok olmakta, son darbeyi yedigimizde mi uyanacağız ?!

Halil İbrahim

CHP'nin sahip çıktığı bir kadın örgütü nasıl olabilir artık siz anlayın. Bugün eşcinsellere de sorsanız tüm feminist kadın örgütlerine sahip çıkacaklardır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23