• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti binasına saldıran zanlının ifadesi: Atatürk için yaptım!

Yeniakit Publisher
2023-04-20 20:38:00 - 2023-04-20 22:32:17
AK Parti binasına saldıran zanlının ifadesi: Atatürk için yaptım!

Adana'da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na pompalı tüfekle saldırı düzenleyen şüphelinin yakalanma anı ortaya çıktı.

Adana'nın Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na silahlı saldırı düzenlendi.

Parti binası önüne gelen bir şahıs elindeki silahı peş peşe ateşlendi. AK Parti'ye yönelik olduğu öğrenilen olay üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. 10 elden fazla silah sesinin duyulduğu öğrenildi.

Şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlatan polis şahsın 24 yaşındaki E.A. olduğu tespit ederek yakaladı. Şüphelinin 14 el ateş ettiği ortaya çıktı.

24 yaşındaki şüphelinin polisler tarafından yakalanıp yere yatırılma anları ortaya çıktı. Şüphelinin polis aracında suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, "Atatürk için yaptım, CHP'nin binasına sıktılar" dediği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekriömer Ismanali

Hadi ordan bu kadarda basit olamazsın. Atatürkü sevsen Pkk hdp Chp ye sıkardın. Bunu İslama ve huzura güvene guvenlige, milletin tümüne sıktın. Ha birileri kuranı kerim yakıyor ha sen islama lider partiye kurşun sıkıyon. Seni vijdanlar affetmez tüm beddular ve lanet senin kendi üzerine olsun. Senin arkandakiler asla Birligimizi bozamayacak bu kurşunun sesi birligimize millet olarak güç vererek 14 mayıs ezanlar selalar gece okunsun inşallah ki semalarda bayram edecek selalarla kulaklariniz sagır diliniz tat vucudunuz felc olsun. Ne mutluki milletimize Allahin izni ile sagduyuluyuz az kaldı sandikta cevabinızi alacaksiniz RABBİMIN IZNI İLE. TEK VATAN TEK MİLLET TEK DIL TEK BAYRAK da ezanlar susmaz vatan bölünmez 15 MAYIS MİLAD OLACAK CANIM VATANIM VE MÜSLÜMANLAR İCİN TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARI KUTLAYACAK İNŞALLAHURAHMAN

Nuh Yusuf Nuhhan.

Yurtta Sulh Cihanda Sulh" ATATÜRK diyen icin yaptıgın yalan. Atatürkü sevseydin yapmazdin. Arkandaki siyonist güç seni yemiş. Tarih seni affetmez. Ataturk yaşasa seni idam ederdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23