• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aile STK’larından YRP ve SP’ye gönül verenlere çağrı: Sapkınların önünü açmayın

Yeniakit Publisher
2024-03-12 11:39:00 -
Aile STK’larından YRP ve SP’ye gönül verenlere çağrı: Sapkınların önünü açmayın

CHP’nin birlikte hareket ettiği Kandil ittifakı ve Cumhur İttifakının rekabet edeceği yerel seçimlerde milliyetçi ve muhafazakâr seçmenin oylarının belirleyici olacağını ifade eden aile STK’ları, Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partisi’ne gönül veren seçmenlere sandığa giderken oyları ile hayra hizmet etmeleri çağrısı yaptılar. Milliyetçi ve muhafazakâr seçmenin terör baronlarının ve aileyi dinamitleyen LGBTİ destekçilerinin safında olamayacağını vurgulayan Aile Mağdur Hakları Kurucu Başkanı İlhan Ergincan, “YRP ve SP seçmeni, sapkın evlilikleri legalleştirme vaadinde bulunan, Kandil ittifakına değil, Cumhur İttifakına oy vermeli” dedi.

BUĞRA KARDAN  İSTANBUL

Seçimler için geri sayım devam ediyor. Muhafazakâr seçmeni ise büyük bir imtihan bekliyor. YRP’nin ve SP’nin tabanı önemli bir tercihte bulunacak. Ya LGBTİ yanlısı Kandil İttifakı’nın değirmenine su taşıyacak ya da ahlâki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’na güç aşılayacak. Akit’e konuşan Aile Mağdur Hakları Kurucu Başkanı İlhan Ergincan, şunları söyledi: “Aile kurumuna zarar veren ve gençlerimizin ahlâklarının bozulmasına neden olan sapkın hareketlerin savunucusu CHP ile DEM 31 Mart seçimleri öncesi yine özgürlük adı altında LGBT oluşumlara destek vermektedir. Allah’ın lanetlediği kavmin torunlarına sahip çıkmak ayetlerine savaş açmaktır. Özellikle bu seçim İstanbul’da özgürlük adı altında sapkınlığa göz yumanlar ile ‘Aile korunsun’ diye mücadele edenlerin seçimi olacaktır. Sapkın savunucuların, ‘Kazanırsam DEM’liler hariç herkese kapım açık olacak’ diyen CHP’li aday Burcu Köksal’a söyledikleri ahlâksız ifadeler hafızalardan silinmemiştir. İkiyüzlülüklerini, kadına şiddet konularında gösteren bu zihniyete bu sandıkta da en güzel cevap verilecektir. Ülkemizde ‘Aile çöksün, evlilik kavramı sona ersin’ diyerek sapkınlığa özgürlük adı veren zihniyetle bir olan özellikle SP’lilerin içlerine nasıl sindirdikleri merak konusu. Bu seçimde Rabbim zalimlere fırsat vermesin ve gafil Müslümanlara da gözlerinkindeki perdelerin açılmasını nasip etsin.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Allah için Birlik olmayan başını taşlara vurur

Temel abimiz aile birliği bütünlüğünden yanaydı...neydi ne oldu?... Fatih Erbakan'a saygım var... samimiyetine inanıyorum...LGBT ye geçit vermeyeceğiz diyor... inşaallah temel abimiz gibi savrulmaz

Aklı olan göle

Adam Kadıköy'de iftar çadırında izin vermiyorsa...gerisini siz düşünün...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23