• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Taşgetiren’den çok konuşulacak itiraf! Sonunda kafasına dank etti

Yeniakit Publisher
2023-06-25 14:39:00 - 2023-06-25 15:32:16
Ahmet Taşgetiren’den çok konuşulacak itiraf! Sonunda kafasına dank etti

Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin Meclis'te grup kuracak formül bulamamasına ilişkin olarak “Şu anki ilişkiler üç yapıyı da aşağıya çekiyor. Onun sonucu ise üç yapı için de tükeniş yolculuğudur” dedi.

Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin Meclis'te grup kuracak formül bulamamasına ilişkin olarak, "DEVA, Saadet ve Gelecek’in DEVA’ya iltihaklarını kabul eder mi?" diye sordu. 

Taşgetiren, iki parti ile grup kurmayı reddeden DEVA için, "Saadet’in bütün olarak kimliği, Davutoğlu’nun da ideolojik çizgisi biliniyor, acaba onların doğrudan katılımı gerçekleşse, DEVA gene de bir 'kimlik kaygısı' içine girer mi? Kimlik kaygısı? Yani 'Daha muhafazakâr bir kitle katılımı ile partinin kimlik algısı değişir mi?' gibi bir kaygı…" diye yazdı. 

Taşgetiren, şunları kaydetti:

"Kabul edelim ki DEVA, Babacan dahil, özgürlükler, Kürt sorunu gibi kimi hassas alanlarda klasik muhafazakâr dilden daha farklı bir duruşu sergiledi. Ama o konular, üzerinde konuşulamayacak derin farklılıkları göstermiyor kanaatimce. Tabanların da böyle bir farklılaşma yaşadığı kanaatinde değilim.

Acaba üst yönetimdeki biçimlenme mi farklılaşmanın derinleşmesine yol açıyor, diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Şu anki ilişkiler üç yapıyı da aşağıya çekiyor. Onun sonucu ise üç yapı için de tükeniş yolculuğudur. Üç partiyi, sinerji oluşturacak biçimde bir birlikteliğe yöneltmek, bana sanki bugünün liderlik sınavı gibi görünüyor. Meydan okumalara cevap verebilmek, hayatta kalabilmenin sırrıdır, değil mi?"

Meral Akşener için şok iddia! Yer yerinden oynayacak" target="_blank">
Meral Akşener için şok iddia! Yer yerinden oynayacak
Meral Akşener için şok iddia! Yer yerinden oynayacak

Medya

Meral Akşener için şok iddia! Yer yerinden oynayacak

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

koyun sürüleri

taşgetiren, edibali denen ne idüğü belirsiz bir herifin yıllarca müridi idi vaktiyle. ‘m.a. clay’ da ‘poole elijah’ denen seksomanyak ve sahte bir peygamberin müridi idi! ama türkler onu çok seviyor, müslümanlığı hakkında efsane üzerine efsane uyduruyorlardı; yeter ki kodun mu devir çünkü..

Baba

Ahmet “Şu anki ilişkiler üç yapıyı da aşağıya çekiyor. Onun sonucu ise üç yapı için de tükeniş yolculuğudur” demiş, tükenmişlik seni de sardı değil mi ? Ne bekliyordun ki, kılavuzu karga olanın burnu b..ktan çıkmaz... Erdoğanı kıskanan, umduğu makama varamayan HER SİVRİ AKILLI parti kurup milleti uyutarak iktidar olacağını sandı, sanki millet keriz! Aldınız mı babayı ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23