• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan'dan olay "İmamoğlu" önerisi! "Togg, bu fırsatı kaçırmamalı"

Yeniakit Publisher
2023-04-24 11:16:00 -
Ahmet Hakan'dan olay "İmamoğlu" önerisi! "Togg, bu fırsatı kaçırmamalı"

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Togg taleplerine yanıt verilmediğini söyleyen İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'na acilen Togg gönderilmesi gerektiğini savundu.

 

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Togg taleplerine yanıt verilmediğini söyleyen İBB Başkanı Erkem İmamoğlu'na acilen Togg gönderilmesi gerektiğini savundu. 

Hakan, bugünkü yazısının "İmamoğlu'na acil Togg yollanmalı" başlıklı bölümünde "Ekrem İmamoğlu, 'Bana Togg versinler. Almaya hazırım. Yollasınlar hemen. İstanbul sokaklarında Togg’a hava attırırım' demiş. CHP’li bir belediye başkanına Togg reklamı yaptırmak, süper bir fırsat. Togg, bu fırsatı kaçırmamalı" ifadesini kullandı.

İmamoğlu, "Togg talebimize yanıt verilmedi; bakanların yüz katı hava attırırım İstanbul sokaklarında" demişti.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sincanlı

ilk yapacağı iş yanına ingilizi alıp sarıyerde en kallavisinden kalkanı yemek olur başkada bir yerde göremezsiniz çünki alplerde yada palandökende keyf yapıyordur

Kızan

Zaten imamoğlunun derdi hava atmak. Çok güzel hava atar. Sel bastı tatilde . Kar kapattı yemekte. İstanbullu her sorun yaşadığında eğlencedeydi hava atmaktaydı zaten kendiler. Her şey sadece kendisi için güzel oldu. Geçen birde Emin önünden dönüyorum poster astırmış geçit altına "Seçimle gelen seçimle gider" yazdırmış. Aynen belediye seçimleri gelsin İstanbullu seni nasıl seçimle gönderecek gör.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23