• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan, alayını tokat manyağı yaptı: Sen niye kendini yiyip bitiriyorsun?

Yeniakit Publisher
2023-05-20 14:02:00 - 2023-05-20 14:13:58
Ahmet Hakan, alayını tokat manyağı yaptı: Sen niye kendini yiyip bitiriyorsun?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 14 Mayıs’ta büyük bir hayal kırıklığı yaşayan CHP seçmenini “teselli etti”.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 14 Mayıs’ta büyük bir hayal kırıklığı yaşayan CHP seçmenini “teselli etti”. 

“Fiyaskonun sorumluları bile zerre kadar ırgalanmazken sen niye kendini yiyip bitiriyorsun?” diye soran Hakan, yazısında özetle şunları kaydetti:

“- Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmasına sen mi karar verdin de kendini yenilmiş sayıyorsun?

Bırak, Kılıçdaroğlu’nun aday olmasına karar verenler yaşasın mağlubiyet hissini?

*

- Oluşturulan kurgularda, stratejilerde, politikalarda senin herhangi bir katkın mı var? Bırak yenilgi hissini, kurguyu, stratejiyi, politikayı oluşturanlar yaşasın. Sen niye yaşıyorsun ki?

*

- Babacan’a 15, Davutoğlu’na 10, Saadet’e 10, Gültekin Uysal’a 3 milletvekilini sen mi verdin? Bol keseden milletvekilliği dağıtarak cumhurbaşkanlığı adaylığını garantiye alan sen miydin? Bırak, bunları yapan ağlasın. Sen niye ağlıyorsun?

*

- AK Parti’den oy alacaklar diye ‘masa’ya alınan partiler, AK Parti’den zırnık koparamamışlar. Bunun sorumlusu sen misin de derin bir mağlubiyet krizi içindesin? Görmüyor musun sorumlu olanların keyfi yerinde. Sana ne oluyor?

*

- Davutoğlu zafer kazanmış kumandan gibi davranıyor. Babacan hiçbir şey olmamış gibi yapıyor. Gültekin Bey’in gözlerinden ateş çıkıyor. Temel Dede’nin umurunda değil hiçbir şey. Meral Akşener bile işin peşini bırakmış. Sana ne oluyor?

*

- “Sandıklara sahip çıkacağız, bu sefer eskisi gibi olmayacak” deyip de muazzam bir fiyasko yaşatan sen misin? Fiyaskonun sorumluları bile zerre kadar ırgalanmazken sen niye kendini yiyip bitiriyorsun?

*

- Sen sana düşen görevi yaptın. Bir oyun vardı, gittin verdin. Senin oy verdiklerin, halkı ikna etmekte yetersiz kaldılar. Doğru düzgün bir oyun planı kuramadılar. Sonuç böyle oldu. Tamam, azıcık suratını as. Ama bu kadar da koyuverme kendini.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Reis

Bu kendini aydın sanıp akp ye oy verenleri cahil sanan ama inanın taharetlenmeyi.gusul almayı bile bilmeyen ucubeler artık yeter bu kitleyi hep hakir görmek laf etme curetini nerden alıyorsunuz biliyormusunuz bizim efendiliğimizden ses çıkarmiyoruz diye sanmayın meydan size kalacak asıl cahil seviyesiz örf adet din kitap bilmeyen sizsiniz her mecrada sizi alt ederiz bunu bilin ama haddinizi daha çok bilin

Sabri dertli

Bu üç kuruşluk adamlar reise laf söylemesi çok yazık ülke için canını ortaya koyan reis bunlarsa ülke düşmanlarının saksakcilari bağımsızlığı bilemezler bizler Osmanlı'nın torunları kelle gitse taviz vermeyiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23