• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolundan şok sözler! Tüm Türkiye bu itirafı konuşacak

Yeniakit Publisher
2023-07-22 11:00:00 -
Ahmet Davutoğlu’nun sağ kolundan şok sözler! Tüm Türkiye bu itirafı konuşacak

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’la ‘gizli protokol’ imzaladığını doğrulaması üzerine, Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’nin sözcüsü Serkan Özcan, “İyi ki kazanamamışız” dedi.

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’la ‘gizli protokol’ imzaladığını doğrulaması üzerine, Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi’nin sözcüsü Serkan Özcan, “İyi ki kazanamamışız” dedi.

Medyascope’tan Berfin Bayır’a konuşan Özcan, şunları söyledi:

“Türkiye’yi Ümit Özdağ’a mahkum edecek bir siyasetin içinde olmayı hiç ama hiç istemezdim ben. Türkiye’nin en son ihtiyaç duyacağı şey yerli bir Wilders siyaseti. Türkiye’ye adaletle hükmedilebilecek bir sistem lazım. Böyle bir sistemi, Wilders tarzı siyaset yapan ve bundan medet uman kimseyle yapamazsınız. “İyi ki kazanamamışız” diyorum ya, iyi ki olmamış.”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Bu seçimi Zillete verecektik bu sıkıntıları onlar yaşatacaktı Millet bıkacaktı yanlış yapıldı.

İ. Keskin

Yrü git! Kime sinyal çakıyorsun. Kaybetmeden önce çakacaktın ki belki kıymeti olurdu. Hepinizin herşeyden haberi var, saf mıyız o kadar?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23