• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu: CHP’ye oy veren vatandaşlarımız bu hasta adamı hak etmiyor!

Yeniakit Publisher
2023-03-28 01:47:00 - 2023-03-28 01:48:38

Koltuk sevdası uğruna bugünlerde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parlatan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, daha önceki yıllarda CHP lideri için, "CHP’ye oy veren vatandaşlarımız bu hasta adamı hak etmiyor!" ifadelerini kullandığı video sosyal medyada yeniden gündem oldu.

yeniakit.com.tr

Siyasi hırsları uğruna kendisini önemli mevkilere getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanından ayrılarak davasına ihanet eden Ahmet Davutoğlu, dindarlara kan kusturan CHP ile ittifak içerisinde yer aldı.

Millet İttifakı'nın adayı olarak seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele vererek,  'Nefsimi ayaklar altına alırım, hiçbirinin kalbini kırmam' dediği eski dava arkadaşlarına karşı safta yer alan Davutoğlu'nun, CHP lideri için daha önce söylediği sözler yeniden gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı 'başörtüsüne 1 metrelik bez parçası' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na dindar vatandaşlardan oy toplamaya çalışan Davutoğlu, CHP lideri için, "hakaret ve iftirada birinci olur" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu için 'seviyesiz' yakıştırması

Davutoğlu Kılıçdaroğlu için şu tanımlamaları yapmıştı:

Bir takım sermaye ve medya çevrelerinin parlatmasıyla bugüne gelmiş, son zamanlarda da bulunduğu koltuğu muhtaç olduğu paralel yapının sözcülüğüne soyunmuş, paralel yapıya partisine teslim etmiş bu kişinin seviyesizliği had safhaya ulaştı. Türkiye ile bir hayali, bir vizyonu olmadığı için gündeme gelmek amacıyla maalesef hakaret ve iftira gibi çirkinliklere yöneliyor. Sarf ettiği nezaketsiz, çirkin sözlerle gündem olmak maalesef bu seviyesiz şahsiyeti rahatsız etmiyor.

"CHP hasta adamı hak etmiyor"

 

Yıllardır kendi partisinin seviyesini ısrarla dibe çeken bu şahıs artık Türk siyasetinin de seviyesini dibe çekme gayretinde. Eminim Türk siyasetinde hakaretleri, iftiraları değerlendiren bir çalışma yapılsa bu nezaketsiz kişi birinci olur. Ne siyaset kurumu, ne milletimiz ne de CHP’ye oy veren vatandaşlarımız bu hasta adamı hak etmiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pa zehir

Makam ve mevki herşeyin üstündedir, yeterki bir koltuk alsın, ülke batmış, Din, Bayrak ve millet çökmüş bu zihniyetin umrunda bile deyil. Filistine yapılanlar bu ülke için planlanan işgal ve tarumar politikalara yaverlik yapan sözde muhafazakarlara garip guraba ve şehitlerimizin kanı bunların eli değiştir. Yeniden dirilişe böyle iki yüzlü adamım diye gezenlerin yok oluşunu 14 mayısta göstereceğiz inşallah....

Şimdi onunla berabersin... Kötü kötüyü çekermiş

Ömründe söylediği tek doğru söz olmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23