• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahlaksız Mehmet Ali Erbil yine sahnede! Bi dur be adam…

Yeniakit Publisher
2022-08-30 11:49:00 - 2022-08-30 11:56:32
Ahlaksız Mehmet Ali Erbil yine sahnede! Bi dur be adam…

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en ahlaksız isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil TikTok'a merak sardı ve yine berbat görüntülerle mide bulandırdı.

Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren şovmen kılığı altında iğrenç görüntülere girişen Mehmet Ali Erbil, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı.

Geçtiğimiz hafta TikTok hesabı açması ve takipçilerinden pahalı hediyeler istemesi sosyal medyada çok konuşulan Erbil'den yeni bir video geldi.

"TikTok'çu geldi hanım"

TikTok'ta yaptığı canlı yayını Instagram hesabından yayınlayan Erbil, "TikTok başlamıştır hesabımı takip edin." notu yazdı.

Erbil’in hakkında cinsel taciz ve tehdit iddiasıyla dava açan TikTok fenomeni Ece Ronay, “Zamanında bana TikTok’ta dileniyorsun deyip küçümseyen, şimdi benden beter hale gelmiş. Çok keyifliyim. Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye.” mesajını yayınlamıştı.

İlginizi çekebilir → TOKİ konutlarında yeni aşamalar belli oldu! Ucuz ev almak için 3 dev adım → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

pamuğu görüp ciyyaklayan salya sümük olan sonra yine azgınlaşanlardan utanmaz fanilerden eyleme kimseyi ya Rabbi, hayatını ...yoluna harcayan utanmaz şehvet düşkünlerinden toplumu koru

Al birini vur birine....

Bu adam demek ki , aç kalmış. TIK-TOK la malum kakari kikiriye devam ediyor. Sosyal medya medya lağımının bir de "fenomenler" i var. Artık sosyal medya lağımına Mehmet Ali Erbil de düşmüş. Buna söylenecek son laf : b...b..u kenefte bulurmuş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23