• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahlaki yozlaşmaya NEBEVİ duvarı

Yeniakit Publisher
2014-02-28 20:07:00 -
Ahlaki yozlaşmaya NEBEVİ duvarı

Nebevi Hayat Yayınları ilk kitabını 2013 senesinde yayınlayarak piyasaya açıldı.

Nebevi Hayat Yayınları, toplumda meydana gelen ahlaki yozlaşmanın önüne geçmek için eğitici ve bilgilendirici kitaplar yayınlamakta birlikte diğer yayınevlerinin kitaplarının da satışa sunulduğu ferah bir mekânda hizmet vermekte. Kitapları özenli ve titiz bir çalışma ile yayına hazırlamakta, dizgi, baskı ve mizanpaj hususunda oldukça itinalı hareket etmekte.

Basılan kitaplarda dilin doğru ve anlaşılır kullanılmasına özen gösterilmekte ve okuyanların işleri kolaylaştırılmakta. Şimdiye kadar Temel İslami Bilgiler, Peygamberimiz Ramazan’da Nasıl İbadet ederdi?  Sabah Akşam Dua ve Zikirleri, İmam Buhari’nin hayatı gibi kitapları yayınlayan Nebevi Hayat Yayınları pek yakında Muhterem Hasan Karakaya Hocaefendi’nin kitaplarını da yayınlamaya başlayacak. Nebevi Hayat Yayınları genel anlamda dini, ilmi, edebi, fikri, kültürel ve sesli yayıncılık alanlarında faaliyet göstermekte.

NEBEVİ HAYAT DERGİSİ

2012 Kasım ayında yayına başlayan Nebevi Hayat Dergisi ikinci yılıyla okurlarına hizmet etmeyi sürdürmekter. Dergide güncel konuların yanı sıra ayet ve hadis köşesi, İslam dünyasından haberler, İslam önderleri, inceleme araştırma yazıları gibi yazılar düzenli olarak yayınlanmakta. NEBEVÎ HAYAT dergisinin gayesi; Allah’ın rızasını kazanmayı hayatının gayesi edinen, ölçüsü Kur’an ve Sünnet olan, yolu Nebevî metot ve redd-i siyasete uygun, 

meselelere bakış açısı ümmetçi, sorunların çözümünde istişareye önem veren, toplumun ıslahı için iyiliği emredip, kötülüğü engellemeye çalışan, hizmette öncü olmaya azimli, birlik ve beraberlik ruhuna sahip, ekip çalışmasına inanan ve verdiği ahde, vefa gösteren fertlerin yetişmesine katkıda bulunmak. Nebevi Hayat Dergisi, yeni yayın yılında abonelerine İBNU'L MÜBÂREK EL-MEVSİLİ'nin; BUHÂRÎ, MÜSLİM, TİRMİZÎ, NESÂÎ, EBU DÂVUD, İBN-İ MÂCE, AHMED BİN HANBEL ve İMAM MÂLİK’in eserlerinden faydalanarak hazırladığı  "8 Hadis İmamının Kitabından Rivayet Edilen EMİR ve YASAK HADİSLERİ" adlı kitabı hediye ediyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23