• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağlayan Fatih Altaylı, Aras Bulut İynemli'ye sarıldı

Yeniakit Publisher
2023-11-06 00:42:00 -

“Atatürk filmi” konulu programda dayanamayıp ağlayan Fatih Altaylı, Aras Bulut İynemli'ye sarıldı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yayınlanan “Atatürk filmi” konulu programda filmin oyuncularından Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya ile yönetmeni Mehmet Ada Öztekin'i konuk etti. Altaylı filmden bahsettiği sırada duygulanarak ağlayınca, filmde Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli ile birbirlerine sarıldılar.

Filmin kendisinde bıraktığı etkiden dolayı duygulandığını anlatan Altaylı, programın ilerleyen dakikalarında gözyaşlarına hakim olamadı. “Filmi hatırladıkça hala gözlerim doluyor” diyen Fatih Altaylı sözlerine devam edemedi. Röportaja ara vermek zorunda kaldıkları sırada İyemli, “Abi sarılabilir miyim sana?” diyerek izin istedi. Bu sırada Altaylı “Çok iyi film çekmişsiniz” sözleriyle kendini toplarken ikili oturdukları yerden kalkarak kucaklaştı. Duygu dolu anlarda Songül Öden’in “Benim hormonlarım var, lütfen ağlamayın, devam ettiremeyiz” sözleri stüdyodakileri güldürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kılıç bey

Hayır niye ağlıyoruz tuhaflık burda .bunlar dışarıda anlaşmışlar burada polüm yapıyorlar takıyye gurühu uğur Dündar ağbeyleri bunların

hikmet

F.ALTAYLI avantanin kokusunu aldi, kesin. Her dönemin Adami bu. Bir yerde karsilasmiyorum´da kendisi ile, yoksa yüzüne tükürecem, o 28 Subat dönemlerindeki alcakligini unutmus degilim, o zaman da, A.Dogan ve D.Bilgin denen Siyonistlere sarilip, irtica, laiklik depresyon modundaydi ahlak ve seref yoksunu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23