• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağızları bir karış açık bırakan o iddia gündeme bomba gibi düştü! Yok artık daha neler Meral Akşener

Yeniakit Publisher
2022-10-19 12:33:00 -
Ağızları bir karış açık bırakan o iddia gündeme bomba gibi düştü! Yok artık daha neler Meral Akşener

TV100'de Gürkan Hacır'ın Taksim Meydanı programında konuşan eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, "Kamuoyu belki de ilk kez duyacak" dedi ve bombayı patlattı. Yarkadaş'ın iddiasına göre, İYİ Partililer Kemal Kılıçdaroğlu'ndan umudunu tamamen kesmiş ve ciddi ciddi Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığını tartışıyormuş.

 

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hâlâ netlik kazanmadı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi ciddi ciddi ön plana çıkmıştı. Ama İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Habertürk'te yaptığı açıklamalar, Kılıçdaroğlu'na 6'lı masanın pek de sıcak bakmadığını ortaya koymuştu. 

Akşener'in açıklamalarının mürekkebi daha kurumadan CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş bomba bir iddia ortaya attı. TV100'de Gürkan Hacır'ın Taksim Meydanı programında "Belki de kamuoyu ilk defa duyacak" diyerek İYİ Partiiler'den aldığı kulisi paylaştı. 

Yarkadaş'ın iddiasına göre, İYİ Partililer Kemal Kılıçdaroğlu'ndan umudunu tamamen kesmiş ve ciddi ciddi Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığını tartışıyormuş. 

Yarkadaş, İYİ Partililer'den aldığı kulis bilgisini şu sözlerle açıkladı:

"Diyorlar ki, Kemal Kılıçdaroğlu adaylık mesajını güçlü bir şekilde verdikten sonra, AK Parti'den muhalefete akan oylarda kesinti oldu. Küskün bir grup AK Partili de partisine geri döndü. O yüzden Meral Hanım, Kemal Bey'in adaylığı karşısında kendi adaylığını ilan edebilir diyorlar. İyi Partililer kendi aralarında bu işi ciddi bir şekilde tartıştıklarını, bu ihtimalin Meral Akşener tarafından da değerlendirilebileceğini söylüyorlar. "

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

PABUCUMUN BAŞKANI OLUR ANCAK.

hatırla

Olur olur meral hanım cumhurbaşkanı oluuuuur içişleri bakanı oldu ya o zaman herşey güllük gülistanlıktı şimdide cumhurbaşkanı olur ondan sonra sonrası yokki?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23