• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağaç katliamı yapan yandaş olunca sözde çevreciler suspus! Bodrum Yalıkavak’a dikilen villalar tepki çekti

Yeniakit Publisher
2023-08-06 14:32:00 -
Ağaç katliamı yapan yandaş olunca sözde çevreciler suspus! Bodrum Yalıkavak’a dikilen villalar tepki çekti

Muğla’nın Bodrum ilçesinin Yalıkavak mahallesinde ormanın içine dikilen villalar tepki çekti.

CHP’li Bodrum Belediyesi’nin göz yumması ile yapılan villalar tepkiye neden oldu. Doğanın bütünlüğünü bozarak ormanı katledip içerisine onlarca villa yapılmasına izin veren CHP’li Bodrum Belediyesi’ne çevrecilerin tepki göstermemesi iki yüzlülüklerini ortaya döktü.

Bir ağaç için yaygara koparan çevreciler belediye yandaş olunca sesi çıkmıyor. CHP’li belediyenin böyle bir yapılaşmaya izin vermesi tepki çekerken, çevreci geçinen kesimin sesinin çıkmaması kafada soru işaretleri bıraktı.

Sosyal medyada yayılan bu görüntüler, 'alın size CHP'li Belediyenin yaptığı usulsüzlükler..." başlığıyla yayıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aydın

Aynı tas aynı Hamam farketmez...Her iki Parti'nin zihniyeti aynı kendi küplerini doldurmak.Yerle Gök arasında ne Varsa hepsi yaratana aittir...Nokta kul hakkına girmeyin ey Gafiller.

bir bilen

BELEDİYELER, MİLLETİN SIRTINA YÜK OLMUŞ, HİZMET ETMEKTEN ÇOK ÇIKAR ODAKLARI HALİNE GELMİŞTİR. ŞU GÖRÜNTÜ ÜLKEDE "DEVLET" İN OLMADIĞINI GÖSTERİYOR. DEVLETE AİT BİR ORMANLIK ARAZİYİ BİR BELEDİYE NASIL PEŞKEŞ ÇEKEBİLİYOR? DEVLETİN ORMAN BAKANI NEREDE? KESİNLİKLE BELEDİYELER ÜLKEYİ YÖNETEN İKTİDARLARIN ATADIĞI VALİLERCE YÖNETİLMELİDİR. ÇÜNKÜ ÜLKEDE SİYASET, SİYASET OLMAKTAN ÇIKMIŞ PARTİLER FUTBOL TAKIMI HALİNE GELMİŞ, TARAFTARLARI FANATİK BİR TARAFTAR HALİNDE BEYİNLERİNİ YİTİRMİŞTİR. NE BU YAHU? SEÇİM, SEÇİM? ÜLKE HEP DİKEN ÜSTÜNDE. TEK BİR SEÇİM OLMALI BAŞKAN VE "PARLEMENTO" SEÇİMİ. GERİSİ FUZULİ MASRAF, LAF SALATASI, ZAMAN, EMEK KAYBI VE FİTNE ORTAMI YARATMAK, MİLLETİN KAFASINI ŞİŞİRMEK. NE İÇİN? BİRİLERİNİ ZENGİN ETMEK İÇİN!!!! TIRAJİ KOMİK YAHU.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23