• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalet uyuyor, magandalar tehdit saçıyor

Yeniakit Publisher
2022-12-05 14:57:00 -

Son dönemlerde "maganda" olarak nitelendirilen kendini bilmez şehir eşkıyaları, toplumu ciddi anlamda tehdit ediyor. Sayfalarca suç kaydı bulunan magandalar, toplumun her alanında insanların karşısına çıkıyor. Adeta kış uykusunda olan adalet sisteminin; şehir eşkıyalarına karşı etkisiz kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Kural tanımazlığın son örneği ise; Bursa'da sözde bir asker eğlencesinde yaşandı. Bir grup kendini bilmez, cadde ortasında otomatik silah ile ile havaya defalarca kez ateş açtı. O anlar orada oturan bir kişinin cep telefon kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, asker konvoyu yapan bir grup genç, cadde ortasında araçlarıyla durarak yüksek sesli müzik açarak oyunlar oynadılar.

Daha sonra kimliği belirsiz bir kişi yanında getirdiği otomatik silah ile havaya defalarca ateş açtı.

O anlar mahalle bulunan cep telefon kamerasına yansıdı.

Toplum için büyük tehdit!

Son dönemlerde "maganda" olarak nitelendirilen kendini bilmez şehir eşkıyaları, başta kendi çevreleri olmak üzere toplumu ciddi anlamda tehdit ediyor. Sayfalarca suç kaydı bulunan magandalar, toplumun her alanında insanların karşısına çıkıyor. Adeta kış uykusunda olan adalet sisteminin şehir eşkıyalarına karşı etkisiz kalması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Adalet Bakanlığına ve Bekir Bozdağ'a çağrı yapan vatandaşlar, sokaklarda terör estiren magandalar için daha fazla insan ölmeden, öldürülmeden idama varan caydırıcı cezalar getirilmesini istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osman

kontrol yok denetim yok meydan bunlara kalır

trol warlord

adalet uyumaz gözlerini dinlendirir. lütfen böyle saçma haberler yapmayınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23