• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adalet Bakanı Tunç'tan Ankara'daki saldırı girişimine dair açıklama

Yeniakit Publisher
2023-10-01 11:34:00 - 2023-10-01 11:36:18
Adalet Bakanı Tunç'tan Ankara'daki saldırı girişimine dair açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yaşanan bombalı saldırı girişimine dair açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yaşanan bombalı saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Tunç, “İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen başsavcı vekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir. Bu saldırılar Türkiye'nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Terörle mücadelemiz daha da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Dış destekli terör örgütleri son çırpınışlarını yaşıyor. Ancak Türkiye'nin yapması gereken en önemli hususun ise, dağ taşta bulunup etkisiz hale getirilen ve sınır ötesinde inlerinde gebertilen teröristler yanında ne yazık ki TBMM'indeki teröristlerin asıl mihraklarının hala kürsüden kin kusmalarına müsamaha gösterilmesi üzücüdür. Hem mevcut terörist milletvekillerinin varlığına son verilmesi ve tekrar böylelerinin milletvekili, belediye başkanı ve hiçbir konuma gelememeleri için gerekli yasaların bir an evvel çıkarılması gerekiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23