• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acer yeni 11.6 inç Aspire Switch 11 ile 2'si 1 Arada Serisini genişletiyor!

Yeniakit Publisher
2014-09-04 13:59:00 -
Acer yeni 11.6 inç Aspire Switch 11 ile 2'si 1 Arada Serisini genişletiyor!

Aspire Switch 10 Serisi ayrıca 10.1 inç Full HD modeli dahil edilerek genişletildi

  • Çok yönlü Aspire Switch 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlar dokunma, yazma, görüntüleme ve paylaşma modları arasında kolayca geçiş yapabiliyor
  • Yeni Aspire Switch 11 serisi 11.6 inç IPS ekran, dayanıklı Corning® Gorilla® Glass 3, parmak izi önleyici bir kaplama ve hassas bir Chiclet klavye içeriyor
  • En yeni Aspire Switch 10 10.1 inç Full HD bir ekrana sahip
  • Her iki Switch ürün serisi de daha keskin imajlar ve geniş görüntüleme açıları için IPS ve Zero Air Gap teknolojisine sahiptir.
  • Her iki Switch ürün serisi de modlar arasında yumuşak geçişe izin veren ve kilitsiz klavye yerleştirme sağlayan manyetik bir çıkarılabilir destek barındırmaktadır.

Acer bugün, 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar serisini yeni 11.6 inçlik Aspire Switch 11 modeli ve 1080p Full HD 10.1 inçlik bir ekrana sahip olan yeni Switch 10 ile genişlettiğini duyurdu. Aspire Switch 2'si 1 arada serisi tek bir esnek cihazda full Microsoft Windows® tabanlı dizüstü bilgisayar ve tableti bir araya getirmektedir.

Acer Aspire Switch serisi yalnızca tasarımıyla dikkat çekici değil, aynı zamanda da akıllıdır. Dokunma, yazma, görüntüleme ve paylaşma için dört ayrı mod sunmaktadır. Manyetik ve çıkarılabilen Acer Snap Hinge™, tableti klavyeye sıkıca takmak için iki kancaya ve rahat bir şekilde iki taraftan görüntüleme için tableti tutan 2 yönlü bir konektöre sahiptir. Bu yenilikçi tasarım aynı zamanda modlar arasında kolay geçiş, kilitsiz klavye yerleştirme ve ilave depolama kapasitesi sunmaktadır.

Acer Avrupa, Ürün Pazarlama Direktörü John Miedema Berlin’de düzenlenen basın toplantısında   şunları söyledi: “Esnekliği ve portatifliğiyle Acer Aspire Switch serimizin müşterilerimiz arasında yankı uyandırması bizi çok heyecanlandırdı. Dayanıklı Gorilla Glass 3 camlı daha geniş 11.6 inç ekran, parmak izi önleyici bir kaplama ve hassas Chiclet klavye barındıran yeni modellerimiz hem öğrenciler hem de profesyoneller için vazgeçilmez olacaktır.”

Aspire Switch 11 Serisi

11.6 inç ekranlı yeni Aspire Switch 11 dizüstü bilgisayarlar, ekranların hasar ve çiziklerden korunmasına yardımcı olması için dayanıklı Corning Gorilla Glass 3 ile donatılmıştır. Ayrıca, parmak izlerini ve lekeleri azaltmak ve temizlenmesini de kolaylaştırmak için bir parmak izi önleyici kaplama ile korunmaktadırlar. Ek olarak, Chiclet klavye ideal hareket mesafesi ve yeterli boşluğa sahip tuşlarla güvenilir bir dokunsal geri bildirim sunarken, yazı yazmayı da daha kolay ve daha konforlu bir hale getirir. Öne bakan iki stereo hoparlör film, video ve müzik keyfiniz için net sesler sağlar.

Bu seride iki model bulunuyor. Yoğun bilgisayar kullanıcıları için tasarlanan Aspire Switch SW5-171 görüntüleri ve görüntülü konferansları keskin detaylarla izlemek için bir Full HD 1080p ekran ve HD web kamerasına sahip. Hızlı bir 4. nesil Intel® Core™ i5 işlemci çoklu görevler, oyunlar ve filmler için fazlasıyla güç sağlar. Aynı zamanda geniş veri ve uygulama arşivinizi saklamak için 4GB bellek ve 128GB(1) SATA sabit disk ile donatılmıştır. Harici depolama, çevre birimleri ve diğer dijital cihazlara bağlantı tam boy USB 3.0 ve USB 2.0 bağlantı noktaları aracılığıyla sağlanabilir.  

Normal kullanıcılar için tasarlanan Aspire Switch SW5-111, 1366 x 768 çözünürlüğe sahip bir ekran ile donatılmıştır. Intel® Atom™ Z3745 dört çekirdekli işlemci ile yeterli güç, 2GB bellek ve 64GB(1) eMMC depolama ile verilerinizi arşivlemek için yeterli alan sunmaktadır. Biri tam boy ve diğer mikro olmak üzere iki USB 2.0 bağlantı noktası çevre birimlerine ve diğer dijital cihazlara bağlantı sağlar. Full HD 1080p ses/görüntü kaydedebilen 2.0MP ön kamera görüntülü çağrılara ve fotoğraf çekimine olanak sağlar.

Her iki model de eksiksiz bilgisayar verimliliği için Microsoft Windows® 8.1, yalnızca bir kablo ile tam boy bir ekrana bağlantı için micro HDMI® ve çok çeşitli SD kartları okumak için MicroSD içermektedir. Bluetooth 4.0 ve 802.11 a/b/g/n ile mükemmel kablosuz bağlantı sağlanmıştır.

Aspire Switch 10 Serisi

 

Aspire Switch 10, şimdi de ekranın çizilmelere karşı korunmasına yardımcı olmak için Corning Gorilla Glass 3 camlı Full HD 1920 x 1200 veya HD 1280 x 800 10.1 inç ekrana sahip yeni bir model olan SW5-012'yi sunuyor. Pazardaki en ince 2'si 1 arada cihazlardan biri olarak, tablet modunda 8.9 mm'den daha ince ve klavye ile birlikte 20.2 mm'dir.

Tablet için yalnızca 0.58 kg ve tablet ile klavye birlikte 1.17 kg olduğu için ince ve hafif tasarımı sık yolculuk edenler için idealdir. Neredeyse tüm gün kullanım için 8 saate(2) (HD) ve 7 saate(2) (Full HD) kadar uzun bir pil ömrü sağlar. Bu model 32/64GB(1) depolama, 2GB RAM ve bir Intel® Atom™ dört çekirdekli işlemci ile sağlam bir performansa sahiptir. 2MP HD web kamerası ile 1920 x 1080 çözünürlük ve 1080p Full HD ses/görüntü kaydı sağlanmaktadır. Switch 10 SW5-012 aynı zamanda Microsoft Windows® 8.1'in yanı sıra hiçbir ek ücret talep edilmeden Microsoft Office 365 Personal(3) önyüklü olarak gelir. Böylece kullanıcılar diledikleri her yerde Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgeleri oluşturabilir ve düzenleyebilirler.

Switch 10 ve Switch 11: Dört Mod; Sağlam, Çekici Tasarım

Kilitsiz yerleştirme ve yumuşak bir geçiş için manyetik ve çıkarılabilir bir tasarıma sahip olan Acer Snap Hinge kullanıcıların dört kullanım modu arasında kolayca geçiş yapabilmelerine izin verir.

  • Dizüstü bilgisayar– içerik oluşturma ve diğer üretkenlik uygulamaları için geniş klavyesi ve hassas Touchpad'i ile tümüyle fonksiyoneldir.
  • Pad– hep hareket halinde olanlar için ince ve hafif; internette gezinmek, film izlemek, tablet oyunları oynamak ve opsiyonel Acer Active Pen ile notlar almak isteyenler için idealdir.
  • Ekran– sabit mod, küçük toplantılarda sunum yapmak, arkadaşlarınızla fotoğraflarınızı paylaşmak veya görüntülü çağrılar için idealdir.
  • V modu(^) – film izlemek , uçak veya tren gibi kısıtlı alanlarda maksimum kullanım alanı için eller serbest deneyim

İnce, hafif ve dayanıklı; Aspire Switch serisi sınıfa veya işe götürmeniz veya seyahatlerinizde rahatça kullanmanız için tasarlanmıştır. Arka kapağı NIL (nano baskı litografi) ile alüminyumdan yapılmış ve estetik bir dokunuş için gri renkte hafif fırça darbeleriyle tamamlanmıştır.

Zero Air Gap teknolojisi keskin imajlar sunarken, Acer LumiFlex™ parlak güneşışığında bile ekran görünürlüğünü optimize eder. IPS teknolojisi her yönden geniş görüntüleme açıları ve istikrarlı renkler sağlar.

Hassas Touchpad'i altı touchpad hareketini destekler ve bilinçli olarak yapılan parmak hareketleri ile avuç içiyle kazara yapılan temasları ayırarak büyük bir hassaslık ve avuç içi duyarlılığı sunar.

Dahili Acer BYOC(4) ile kullanıcılar verlerine her yerden erişip düzenleyebilecekleri için asla hazırlıksız yakalanmazlar. Acer BYOC Uygulamaları gerçek zamanlı bilgiler, veri yönetimi ve anında senkronizasyon için birden çok cihaz arasında veri güvenliği sağlar.

Opsiyonel aksesuarlar arasında el yazısıyla not almayı tercih edenler için hızlı ve doğru girişler sağlayan Acer Active Pen, tableti ve klavyeyi koruyan ve kolay taşınması için toplayan Acer Snap Case ve bir bağlantı ve şarj cihazı görevi gören bir mikro USB kablosu mevcuttur.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Aspire Switch 11 serisi Ekim 2014'ten itibaren 399€(4)'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Switch 10 ise, Eylül 2014'ten itibaren 329€(4)'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23