• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acer tabletlerini Android, Windows ve farklı ekran boyutlarıyla geliştirdi!

Yeniakit Publisher
2014-09-04 13:55:00 -
Acer tabletlerini Android, Windows ve farklı ekran boyutlarıyla geliştirdi!

Acer bugün hareket halinde veya evdeyken kullanım keyfini maksimuma çıkaran iki yeni tabletini ve geliştirilmiş Iconia One serisini tanıttı: Iconia Tab 8 W, Iconia Tab 10 ve Iconia One 8.

  • Iconia Tab 8 W iş ve oyun için Office 365(3) desteği ile 8 inç Windows 8.1 (Bing) kullanan bir tablet
  • Iconia Tab 10, 10 inç Full HD(1) ekranı, Zero Air Gap ve IPS(2) teknolojileri ve Dolby® sinematik ses sistemiyle eğlence sunar
  • Renkli Iconia One tablet serisi daha geniş 8 inç ekran, daha hızlı işlemci ve Android 4.4 ile geliştirildi

Iconia Tab 8 W | Hareket halinde iş ve oyun

Acer Iconia Tab 8 W hem iş hem de oyun için 8 inçlik eksiksiz bir ortaktır. En yeni Windows 8.1 ve Bing kullanan Iconia Tab 8 W Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook dahil olmak üzere verimlilik için gerekli olan uygulamalara tam erişim sağlayan tamamlayıcı MS Office 365° Personal(3) üyeliği ile birlikte gelir. İnce profili (9.75mm) ve hafifliği (370g) ile her yere kolayca taşınabilir. Şık tasarımıyla çarpıcı bir etki yaratan Iconia Tab 8 W, arka kapağı açık ve sade olmasının yanı sıra, birinci sınıf bir görünüm için gümüş rengi ve kabartma desenler barındırır. Ayrıca, 7mm'lik çerçevesi 1280x800 HD ekranda görüntüleme deneyimini daha da zevkli bir hale getirir. Ekran ise aynı zamanda tutarlı görüntüler, renkler ve parlaklık sağlayarak geniş bir görüntüleme açısı sağlayan IPS teknolojisine sahiptir.

Gücünü Intel® Atom Z3735G Quad Core™ işlemciden alan Iconia Tab 8 W, çoklu görevlere anında yanıt verir ve oyun oynarken, video izlerken ve internette gezinirken üstün bir performans sunar. Bu tablet mobil şarj özelliğini destekleyen bir Mikro USB bağlantı noktasına sahiptir ve heyecan verici bir eğlence deneyimi için etkileyici sarmal efektler sunan iki stereo hoparlör içerir. İki kamera kullanıcıların fotoğraf çekerken Skype kullanmalarına da izin verir. Son olarak, Iconia Tab 8 W’nun microSD bağlantı noktası kullanıcılar için önemli olan daha fazla veriyi her yerde ve 8 saatlik uzun pil ömrü sayesinde her an taşımak için genişletilmiş depolama alanı sağlar.

Iconia Tab 10 | Sinematik Ses Sistemiyle Bir Dokunuş Daha Canlılık

Acer Iconia Tab 10 her kullanıcıya eğlence sunmak amacıyla yaratıldı: Her zaman keskin ve canlı imajları garanti eden FHD(1) çözünürlüğe sahip etkileyici bir 10.1 inç ekran barındırır. Zero Air Gap ve IPS teknolojisiyle birlikte, Iconia Tab 10 geniş görüntüleme açısı ve geliştirilmiş güneşışığı altında okunabilirlikle olağanüstü detay, kontrast ve keskinlik sunar. Daha da net bir görüntü için, Acer Iconia Tab 10 ekranın okunmasını ve temizlenmesini kolaylaştıran bir parmak izi önleme teknolojisiyle birlikte gelir. Ve içinizin rahat olması için, tablet hasar ve çizilme direncini arttıran yeni nesil Corning Gorilla Glass ile korunmaktadır.

Iconia Tab 10 kullanıcıların multimedya deneyimlerini daha da sarmal bir hale getirmeyi amaçlayan özelliklerle donatılmıştır. Gerçekçi ve canlı gibi stereo ses sağlayan iki dahili hoparlörün yanı sıra; Dolby Digital Plus özelliği iki kanallı stereo sesi, stereo kulaklıklar üzerinden 5.1 kanala dönüştürerek surround-sound deneyimi yaşatır ve diyalog anlaşılabilirliğini geliştirir, arka plan gürültülerini azaltır ve tüm uygulama seslerini maksimuma çıkarır. Iconia Tab 10 aynı zamanda kullanıcıların herhangi bir içeriği sevdikleriyle daha büyük bir ekranda paylaşabilmeleri için bir mikro HDMI bağlantı noktası ve kablosuz görüntüleme özelliğine sahiptir.

Acer Iconia Tab 10 güçlü MediaTek Quad Core™ işlemcisi sayesinde Android 4.4 KitKat sisteminden yararlanır. Siyah ve beyaz renklerde temin edilebilmektedir.

Iconia One 8 | Herkes için renkli ve şık bir tablet

Acer Iconia One serisini daha büyük bir ekran boyutu ve daha hızlı işlemci gücüyle genişletiyor. Iconia One 8 güçlü Intel® AtomTM Z3735G dört çekirdekli CPU ile artık daha hızlı ve şimdi kullanıcıların kişisel tarzlarına uymak için 10 farklı renk seçeneğine sahip. Şık desenli arka kapağı ve ipeksi kaymaz dokusu sayesinde sağlam bir şekilde tutulabilir. Yalnızca 8.5mm kalınlığı ve 340g ağırlığıyla Iconia One 8 küçük bir çantaya kolayca sığabilir. Kolayca taşınabilmek için tasarlanan Iconia One 8 aynı zamanda keyifli bir görüntüleme deneyimi için de yeterince büyüktür.

Iconia One 8 kullanıcıların favori uygulamalarına uykudan çıkar çıkmaz tek dokunuşla anında erişim sağlamak için, Acer’ın yenilikçi dokunmatik WakeApp uygulamasından gelen iki yeni harekete sahiptir: basit bir çift tıklama kullanıcıların favori uygulamalarını başlatırken, ekranın kenarına dokunarak yapılan 2 parmaklı bir hareket yalnızca favori uygulamalara erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda algılar ve ekranı kullanıcıya göre döndürür.

1280x800 çözünürlüğe sahip 8 inçlik ekranı her zaman canlı ve keskin görseller sunar. Ayrıca, ekran geniş görüntüleme açısı ve güneşışığı altında daha iyi okunabilirlikle üstün kontrast ve keskinlik için Zero Air Gap ve IPS teknolojileriyle birlikte gelir. Daha da net bir görüntü için, Acer Iconia One 8 ekranın okunmasını ve temizlenmesini kolaylaştıran bir parmak izi önleme teknolojisiyle birlikte gelir

Acer Iconia One 8 Android 4.4 KitKat ve güçlü Intel® Quad Core™ işlemciye sahiptir. Jade Green, Sunshine Yellow, Vivid Orange, Sky Blue, Essential White, Midnight Black, Fragrant Pink, Violet Purple, Mia Blue ve Garnet Red(4) renklerinde temin edilebilir.

Temin Edilebilirlik & Fiyatlandırma

Iconia Tab 8 W Ekim 2014'ten itibaren EMEA'da 149€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir; Iconia Tab 10 Eylül 2014'ten itibaren 199€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir; Iconia One 8 Ekim 2014'ten itibaren 149€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23