• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acer iki yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar modeli Aspire R 13 Serisi ve Aspire R 14 Serisini tanıttı

Yeniakit Publisher
2014-09-04 13:52:00 -
Acer iki yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar modeli Aspire R 13 Serisi ve Aspire R 14 Serisini tanıttı

Her iki model de cihazların çeşitli kullanımlar için birçok moda kolayca geçiş yapabilmelerini sağlayan yenilikçi destek tasarımlarına sahiptir

      * Aspire R 13 ve Aspire R 14 Serisi çeşitli dizüstü bilgisayar ve tablet tarzı çalışma modlarına geçiş yapabilen iki yeni dizüstü bilgisayar serisidir.
        *Hem R 13 hem de R 14 ekrana dokunma ve klavyede yazı yazmayı daha sezgisel ve doğal bir hale getiren ergonomik tasarımlara sahiptir.
        *Aspire R 13 Serisi FHD ve WQHD ekranlar, Gorilla Glass 3, Katı Hal Sürücüleri ve opsiyonel bir Acer Active Pen için destek dahil olmak üzere birçok üst düzey özelliğe sahiptir.
        *Aspire R 14 dört farklı moda kolayca dönüştürülebilen 360 derece çift dönüşlü bir destek tasarımı barındırmaktadır.
        *R 14 Serisi çeşitli Intel işlemciler, 12GB'a kadar bellek ve entegre veya NVidia GeForce 820M grafiklere sahiptir.

Acer IFA Berlin’de, çeşitli dizüstü bilgisayar ve tablet çalışma modları arasında geçiş yapabilen iki yeni dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar olan R 13 ve R 14 Serilerini tanıttı.  R 13 Serisi ekranı 180 derece döndüren ve altı farklı kullanıcı modunda kullanılabilmesini sağlayan Acer’ın benzersiz Ezel Aero hingeTM desteğine sahiptir.  Ayrıca, tüm modlar Acer Active pen ile de kullanılabilmektedir.  R 14 Serisi ince ve hafif dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlar dört kullanım modunda kullanılabilen 360 derece çift dönüşlü desteğe sahiptir.  Her iki dizüstü bilgisayar da geleneksel dizüstü bilgisayar tasarımından vazgeçmek istemeyen, fakat daha fazla seçenek ve esneklik isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Aspire R 13 Serisi - Akıllı Tasarım ve Özellikleri Çalışmayı ve Oyun Oynama Deneyimini Geliştiriyor

1 inçten az inceliği ve yalnızca 1.5 kg olan ağırlığıyla, hafif Aspire R 13 Serisi hem esneklik hem de denge sağlayan iki benzersiz destek olarak, döner bir destek ve çift dönüşlü bir destek barındırmaktadır.  13.3 inç ekranı yanlardan Acer’ın Ezel Aero hingeTM desteğine takılmıştır ve böylece ekranın 180 derece dönmesini ve altı farklışekilde kullanılabilmesini sağlar.  Çeşitli modlar arasında hızlı ve kolay dönüşüm, geleneksel bir çift taraflı dizüstü bilgisayara bir tablet pratikliği ve verimliliği kazandırır.  Acer’ın patentli çift dönüş sistem desteği dokunmatik navigasyon kullanılırken ekranı sabit ve yerinde tutar.  Dizüstü bilgisayarın sağlamlığını arttırmaya yardımcı olurken, bir yandan da ince tasarımını koruyan dövme bir U çerçeveye takılıdır.

Dizüstü bilgisayar modu - maksimum verimlilik için hassas ve geniş bir klavye sağlar.

 Ezel modu - rahat okuma ve internette gezinme için ekranı yakınlaştırır.

 Stand modu - akış diyagramı çizme, not alma, başkalarıyla beyin fırtınası yapma veya bir sanat çalışmasını düzenlemeyi kolaylaştırır.  Stant çizim ve diğer dokunmatik ekran etkileşimleri için yeterince dayanıklıdır.

       Pad modu - R 13'ün internette gezinme, oyun oynama veya video izlemek için kullanılabilmesini sağlar.  Ekran çerçeveye mükemmel bir şekilde oturur, böylece dengede olur ve tutulması kolaylaşır.

       V modu(^) - uçaklardaki koltuk arkası tepsileri gibi sınırlı alanlarda en ideal konumdur.

       Ekran modu - fotoğraf ve video görüntülemek veya başkalarıyla oyun oynamak için idealdir.

Tüm R 13 Serisi modeller süper canlı imajlar ve ince detaylarla birinci sınıf ekranlara sahiptir.  Tam yüksek çözünürlük (FHD) (1920 x 1080) veya süper yüksek çözünürlüklü (WQHD) (2560 x 1440) olarak temin edilebilir ve fotoğraflar, videolar, oyunlar ve sunumlar çarpıcı biçimde canlı ve detaylı; metinler ise keskin ve kristal netliğindedir.  FHD ekranlı modeller aynı zamanda geniş görüntüleme açıları sağlayan ve film, fotoğraf veya iş sunumlarını ideal hale getiren IPS teknolojisini barındırırken, WQHD modelleri daha az güç kullanımıyla daha fazla ışık iletimi kazandıran IGZO teknolojisini içerir.

Ek olarak, parmak izi önleme teknolojisi lekelerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve ekranların daha kolay temizlenmesini sağlarken, yansıma önleme teknolojisi yansımaların yaklaşık yüzde 90'ını yok eder ve ekran kontrastını geliştirir.  Dahili bir ışık sensörü ekrandaki görüntüleri iyileştirmek için ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlar ve odadaki ışıklandırmaya bağlı olarak görüşü ve okumayı kolaylaştırır.

Dayanıklılık ve sağlamlık için, dokunmatik ekran ve dış kapak ince fakat güçlü bir Gorilla® Glass 3 cam ile kaplıdır, böylece hem güçlü hem de şık olur.

R 13 Serisi çizim, yaratıcılık ve ortak çalışma için opsiyonel Acer Active ile birlikte de kullanılabilir.  Kalem 256 düzeylik bir basıncı destekler ve aynı zamanda bir fare olarak kullanılabilir ve ekrana elle yapılan baskıyı yok sayarak parmak ve/veya kalem girişlerini istem dışı etkilemez.  Kalem, iş veya oyun deneyimi için not alma, boyama ve düzenleme gibi birçok yenilikçi uygulamaya sahip Acer’ın özel kalem etkinleştiren yazılımı Hover Access:  ile birlikte çalışır.  Kalem ve yazılım R 13'ün kullanımını pratik, eğlenceli ve verimli bir hale getirir.  Hover Access tüm modellerde ön yüklüdür.

Yenilikçi özelliklerine ek olarak, R 13 Serisi çok çeşitli çalışma ve eğlence kullanımları için hızlı ve hassas olmalarını sağlayan güçlü teknolojiler barındırır.  Maksimum performans için, modeller Intel Core i5 veya i7 işlemciler, 1TB'a kadar RAID-0 yapılandırmasında Katı Hal Sürücüleri ve 8GB'a kadar bellek sunmaktadır.  Sinematik surround ses için Dolby Digital Plus Home Theatre dahil olmak üzere önde gelen ses özellikleri ve donanım ve (çift dizi mikrofon) ve yazılım (ses tanıma ve ses işleme) Acer Purified Voice barındırır.  Web kamerası/görüntülü sohbetler, konferans bağlantısı, VoIP çağrıları ve sesli komutların her zaman kristal netliğinde olmasını garanti eder.  Soğuk ve sessiz bir biçimde çalışması amacıyla, Aspire R 13 konforlu ve gürültüsüz kullanım için gelişmiş bir ikili hava giriş sistemi barındırır.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer R 13 Serisi EMEA'da 2014 sonlarından itibaren temin edilebilecektir.   Fiyatlar 899 €'dan başlamaktadır.

Acer R 14 Serisi Kolay Dönüşüm

Acer’ın yeni ince ve hafif dizüstü bilgisayarı oyun oynama, paylaşma, görüntüleme veya çalışmayı kolaylaştırır.  Açık, ince tasarımı verimlilik ve eğlence ihtiyaçları için dört farklı moda kolayca geçiş sağlayan benzersiz bir 360 derece çift dönüşlü bir destek barındırır-- dizüstü bilgisayar, pad, ekran veya çadır.

        Dizüstü bilgisayar modu - çalışma ve üretkenlik için en verimli yol; klavyenin fazla kullanıldığı durumlar için idealdir.

        Ekran modu - film izlemek için ekranı yakınlaştırır; aynı zamanda büyük bir fotoğraf çerçevesi gibi de kullanılabilir.

       V modu(^) – uçaklardaki katlanan koltuk tepsileri veya mutfak tezgahları gibi küçük alanlar için mükemmeldir.

        Pad modu – tablet olarak, internette gezinmek, küçük oyunlar oynamak, bilgi paylaşımı içindir.

Acer’ın yaratıcı 360 derece çift dönüşlü destek tasarımı sallantısız bir dokunmatik deneyim için esneklik ve gücün mükemmel bir kombinasyonunu sağlayarak modlar arasında değişimi kolaylaştırır.  Güçlü çinko alaşım ve yumuşak kauçuktan üretilen bu cihaz, dayanıklılık ve kusursuz dokunma direnci sunar.  Ek olarak, destek tasarımı dizüstü bilgisayar modunda kapağın çerçeve ve kapak arasında hiç boşluk bırakmadan tümüyle düz bir şekilde yatırılabilmesine imkan verir.  Ekranın tümüyle düz bir şekilde yatırılabilmesiyle ortak çalışma ve paylaşımlar daha kolay yapılabilir.  Tablet modunda, ekran net ve akıcı bir tasarım için ters çevrilebilir ve çerçevenin üzerinde tümüyle düz olarak yatırılabilir.  Dizüstü bilgisayar ekran modunda kullanılırken, destek tüm sistemi hafifçe yükselterek klavyenin masaya veya başka bir yüzeye temas etmesi önlenir.  Rahat kullanım için, R 14'teki görüntü ve sesler modlar değiştirildiğinde kanalları otomatik olarak döndürür, böylece görseller ve sesler her zaman doğru yöne aktarılır.

R 14 güçlü performans için bir 14” HD (1366 x 768) ekran, Pentium, Core i3, i5 veya i7 işlemciler dahil olmak üzere çeşitli işlemciler ve 12GB'a kadar bellek barındırmaktadır.  Bazı modeller görselleri genel olarak zenginleştirmek ve oyun performansını arttırmak için NVidia GeForce 820M grafiklerini sunmaktadır.  Geniş 500GB veya 1TB sabit sürücüler dosyalar, fotoğraflar ve videolar için bol bol depolama alanı sağlar.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer R 14 Serisi EMEA'da Ekim 2014'ten itibaren temin edilebilecektir.   Fiyatlar 499 €'dan başlamaktadır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23