• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'ye giden eski oyuncu Özgür Demirtaş'a haddini bildirdi! "Doğru referansı göstermediği için...

Yeniakit Publisher
2023-06-09 08:47:00 -
ABD'ye giden eski oyuncu Özgür Demirtaş'a haddini bildirdi! "Doğru referansı göstermediği için...

Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Tolga Karel ülke gündeminden kopmuyor. Özgür Demirtaş'ın ekonomi yorumunu paylaşan eski oyuncu bakın ne dedi.

Yıllar önce Türkiye'yi terk ederek yurtdışına yerleşen oyuncu Tolga Karel, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne dair açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Karel, sonuçlara ilişkin "Olmasını beklediğim oldu. Bugünden sonra daha çok çalışacağız. Yeni Türkiye ile dünya yeniden tanışacak" demişti.

Karel şimdi ise Özgür Demirtaş paylaşımıyla dikkat çekti. "İşsizlik ve büyük pahalılık geliyor… ve ben çok ÜZGÜNÜM. Yüzlerce uzman çok uyardı, çok konuştu. Yapmayın dedik, etmeyin dedik. Bu yol yanlış dedik. Ülkenin bu durumda olmasına çok üzgünüm. Olan yine garibana olacak" diyen Demirtaş'ı eleştiren Tolga Karel şunları yazdı:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SERDAR_61

HAD BİLDİRMİŞ..ADAM YILLAR YILLAR ÖNCE UYARDI BU ŞAKDANAK DENEN EKONOMİST NERDE ACABA..TOLGA KAREL O KADAR ÇOK SIKINTIDA İSE ÜLKESİNE BİR DÖNSÜN O ZAMAN..YAPTIĞINIZ HABERE BAK BAŞLIĞA BAK ARKADAŞ..

mustafa dağlı

.. Had bildirdi derken ne dediği bile içerikten yoksun. Had bildiren Yurtdışından ülkesine gelsin. Çok çalışsın. Ona ihtiyaç var öyle yurtdışından konuşmak kolay. buradaki koşullarda çok çalışarak ülkesine olan borcunu ödesin. Onu bekliyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23