• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Uzun noktayı koydu! Araplar Osmanlıyı sırtından vurmuş olsa siz Arapları ayakta alkışlardınız

Yeniakit Publisher
2023-10-10 10:34:00 - 2023-10-10 11:30:01

Youtube kanalında, açıklamalar yapan Abdurrahman Uzun, sosyal medyada yayılan ‘Araplar Osmanlıyı sırtından bıçakladı’ yalanını böyle açıkladı.

Abdurrahman Uzun sosyal medyada bir anda yayılan Araplar Osmanlıyı sırtından vurdu, bu yüzden İsrail’i destekliyoruz diyenlere gereken cevabı sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile verdi.

Abdurrahman Uzun, “Araplar, Osmanlı zamanında biz Türkleri sırtımızdan vurdu.! yalanına inanan ve ötede beride bıdı bıdı yapan seküler tayfa, Ulan.. Araplar Türkleri gerçekten sırtından vurmuş olsa gerçekten Araplar Osmanlıya ihanet etmiş olsa, siz Arapları ayakta alkışlar baş tacı ederdiniz.” İfadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunu

Israili işgalci ve israil zalim. Siz Arab sevicileri sizlerse ne kadar severseniz o entarili arapları sevin. Ancak ingilizlerden altınları alan dedelerimize kurşun sıkanları biz Türk insanına unutturmayacagız.

resat

osmanlıyı gavurlar sevmez sebepleri var onların bugün varolan sömürü düzenine mani oldular,bu nedenle sevmez, osmanlı dünyadaki tüm müslümanların başıydı o yüzdende gavurlar osmanlı ile beraber savaşanların herbirini sevmez ,bizdekilerde gavur sevmediği için sevmez , haklı sebepleri olsun diyede o söylediklerini tarih kitaplarına sokup bu milletin evlatlarına müslümanı düşman ,kendilerini dost bilsinler istemişler,nedemişler, gavurun enbüyük zaferi bu millete karşı, okullarımızda okutulan tarih kitaplarıdır ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23