• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak, milletimizin sesidir

Yeniakit Publisher
2020-08-12 09:52:00 -
Abdurrahman Dilipak, milletimizin sesidir

Gazetemiz okurlarından Necati Tokgönül, "Abdurrahman Dilipak, milletimizin sesidir" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Ey Ak Parti dernekleri, yöneticileri, siz ne söylediğinizin, ne yapmaya çalıştığınızın farkında mısınız? Daha ekrana çıkıp konuştuğunuz anda, bizim hayal kırıklığı yaşadığımızı, şer cephesindekilerin ise ellerini ovuşturarak sevinç çığlıkları attıklarını göremiyor musunuz? Abdurrahman Dilipak, milletimizin sesidir.  O kale gibi muhkem bir imana sahip, ifadelerinde daima, ayet-i kerimelere, hadis-i şeriflere, istinat eden, bildikleri ve inandıkları , gerçekleri karşısındakinin kim olduğuna bakmaksızın, eğip bükmeden, başına bir iş açıp açmayacağına da bakmadan haykıran, bu şekildeki yapısı ile de bilhassa Ak Parti’ye oy veren kesim üzerinde büyük bir itibara sahip olan bir beyefendidir.

Bu sebepledir ki, Abdurrahman Bey aleyhine suç duyurusunda bulunulacağının Ak Parti Kadın Kolları yetkilileri tarafından söylenmiş olması dahi, Ak Parti’ye bizim gibi gönülden bağı olanlar üzerinde şok etkisi yapmıştır. Milletimiz, suç duyurusunda bulunacağını söyleyenden daha fazla, Abdurrahman Dilipak beyefendiyi sevmekte ve benimsemektedir. Bu bakımdan da Abdurrahman Beyin safında yer almaktadır.

Milletimizin üzerine titrediği ve daha yıllarda iktidarda kalmasına acil ihtiyaç duyduğu Ak Parti’ye ve 2023 seçimlerinde tekrar seçilmesinin, devletimiz ve milletimiz için hayati önemi haiz olduğuna inandığı, seçilmesi için can attığı Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İstanbul Sözleşmesinin getirdiği olumsuz etki yetmiyormuş gibi, şimdi bir de milletin gönlünde sarsılmaz bir yer edinmiş olan Abdurrahman Dilipak Beyefendi aleyhinde tavır almak, seçmeni küstürerek, 2023 seçimlerini Ak Parti ve dünya lideri olan Sayın başkanımız aleyhine olacak şekilde sabote etmenin en kestirme yoludur.

Tavsiyemiz, Ak Parti Kadın Kolları yöneticilerinin, oturup düşünmesi Abdurrahman Dilipak Beyin ne dediğine (bu zamana kadar olan görüş ve düşünceleri de nazara alınarak) iyi bakması, iyi değerlendirmesi ve ifadelerinin içindeki gerçekleri görüp ona göre milletimizin yararına olacak bir sonuca varıp, gerek görülürse aynı ekrandan özür dilenmesidir.

Abdurrahman Dilipak Beyefendinin bugüne kadarki yazılarından, Mehmet Akif Ersoy’un şu iki mısraında ifade ettiği karakteri ile tam bir uyum içinde olduğu sonucuna varmak mümkündür.

Şudur Cihanda Benim En Beğendiğim Meslek,

Sözüm Odun Gibi Olsun, Hakikat olsun Tek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan bayram

Abdurrahman abinin yanındayız.O bizim en akıllı entellektüelimiz ve yol göstericimizdir.Ak partide bizimdir.Hatalı bile olsa onu şikayet etmek Ak partili kadınlara düşmez.O bu davanın yılmaz savunucusudur.

Adile

Kendisinin yanlış anlaşıldığını söylesine rağmen, hayatını İslam davasına adamış bir abimize karşı aslan kesilmeleri hepimizi derinden yaraladı. Öfkemizi artırmaktan başka bir şeye neden olmadı. Cesaretiniz dostlarınıza mıydı? Demekten kendimizi alamıyoruz. inat ve kibir ancak sahibine zarar verir. Hele hele bu sapkın sözleşmeye imza atıp bir de savunmak ayrı bir gaflet.Bir an evvel helalleşmelerini ve bu tatsızlığa son vermelerini diliyoruz. Yine de yanlışlarına devam edeceklerse, şunu bilmeliler ki bizim nazarımızda biterler. Allah iyiliği emredip, kötülükten alıkoyan kullarının yar ve yardımcısı olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23