• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Abdüllatif Şener işaret fişeği' deyip bombayı patlattı! Birçok vekil AK Parti'ye geçecek

Yeniakit Publisher
2023-06-18 15:58:00 -

"Abdüllatif Şener örneği bir işaret fişeğidir aslında” diyen Talat Atilla, birçok milletvekilinin AK Parti'ye geçeceğini söyledi.

Tv 100’de yayınlanan ‘Memleket’ isimli programda Talat Atilla çok önemli bir kulis bilgisi paylaştı.

CHP'den istifa ettiğini ve seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener'in bir işaret fişeği olduğunu söyleyen Atilla, bomba iddiayı gündeme getirdi.

"Abdüllatif Şener örneği bir işaret fişeğidir aslında” diyen Talat Atilla, “Deva, Gelecek, Saadet, Demokrat Partilerinin ne yapacaklarını, grup kurmaya çalıştıklarını anlayabiliyoruz ama Ankara’da kulislerde, en az 5-6 tane milletvekilinin, 15-20 gün içerisinde oradan iktidar partisine geçeceği yönünde konuşulanlarda var" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen ve CHP'li eski Milletvekili Abdüllatif Şener, 5 yıldır siyaset yaptığı partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Katıldığı bir televizyon yayınında konuşan Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda oyunu Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını açıkladı.

Şener, milletvekili seçiminde de oyunu CHP’ye vermediğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

demir kaya

adam zaten truva atıymış neyin yorumunu yapıyorsunuz

boş yere uğraşılmış yani...

ak partinin etrafına bir daha fetö toplanacak tekrardan yani, istemez... 15 temmuz demesin daha kimse.. sadece fetö etrafında istemediklerini tasfiye etmiş demek ki...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23