• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdülhamid oyuncularından LGBT'ye çok sert tepki!

Yeniakit Publisher
2022-09-20 23:53:00 - 2022-09-21 00:44:36

Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu öncülüğünde düzenlenen Büyük Aile Yürüyüşü'ne Abdulhamid oyuncuları; Bahadır Yenişehirlioğlu ile Ali Nuri Türkoğlu da destek verdi. İki ünlü isim de LGBT sapkınlığına sert ifadelerle eleştiride bulundu.

 Yeniakit.com.tr 

LGBT lobisinin dört bir koldan hedef gösterdiği ünlü isimler Yeni Akit aracılığıyla sapkınlığa karşı kararlılıkla mücadele mesajı verdi.

Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, "Çok kısa bir süre önce başlattığımız bir hareket bu. Kısa sürede toplanan kalabalığı görüyorsunuz, muazzam bir şey yaşanıyor. Demek ki halkımızın da böyle bir hassasiyeti var. Susmak ve sabretmek bir yere kadar. Konu aile ve çocuklarımız olunca susmanın bir manası yok. Biz insanların şahsi düşünce ve kimlikleriyle alakalı değiliz. Küresel cinsiyetsizleştirme organizasyonuna karşıyız. Ailemizi yıkmak üzere yapılan planlara karşıyız. Çocuklarımızı ellerimizden almalarına izin vermeyiz. Bu kadim topraklarda sapkınlığa izin vermeyeceğiz." dedi.

"LBGT'ye geçit vermeyeceğiz"

Ali Nuri Türkoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün burada iliklerimize kadar ıslandık. Çok şiddetli yağmur yağıyor ama bir kişi bile alanı terk etmedi. Artık kadim milletimizin bu faşizme yani LGBT dayatmasına karşı sabrı kalmadı. Biz kimsenin ahlak bekçisi değiliz ama çocuklarımız üzerinden oynanan oyunun da farkındayız, buna geçit vermeyeceğiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir

AYNEN.

Mustafa

İşte, Milli Gerçek sanatçı bu kardeşlerimiz. Toplumun değerleri ile örtüşüyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23