• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Türkiye'den ayrılıyor

Yeniakit Publisher
2024-07-16 22:49:00 -
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Türkiye'den ayrılıyor

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in Türkiye'deki 3 yıllık görev süresinin 1 Eylül'de sona ereceği belirterek, bir paylaşımda bulundu.

ABD Büyükelçiliği Sözcüsü'nden alınan bilgiye göre, Flake'in Türkiye'deki 3 yıllık görevi 1 Eylül'de sona erecek.

Flake'in, ABD'nin Ankara Büyükelçisi olarak görev almaktan onur duyduğunu aktaran Sözcü, tarihi bir dönemde, ABD-Türkiye stratejik ortaklığını güçlendirme konusunda kendisini şanslı hissettiğini söylediğini kaydetti.

Sözcü, Flake'in sadece hükümet yetkilileriyle değil sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, iş dünyası ve Türkiye'nin dört bir yanındaki sıradan vatandaşlarla da kurduğu ilişkilerden dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

Büyükelçi Flake de X sosyal medya hesabından, "Hizmet etmek bir onurdu." paylaşımında bulundu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Anadolu

Cehennemin dibine kadar yolu var!!!

Mustafa

Amerika'ya gidince meclise girip bir numara Türkiye düşmanı olur .Bunu yaşadık gördük. Ortaklık mı? NATO ya girdik basiniz belaya doldu Ne muhtıra nede vesayet kaldı ihtilaller her 10 yılda bir oldu Teröre örgütü kurup Türkiye üzerine salan o Demokratik iki yüzlü ortaklarımız. Türkiye CHP yi izaha getirse herşey değişir hayin kalmazdı olmuyor . Kuruluş felsefesi müsaade etmiyor vatan milletinle topraginls dininle bir olmaya İngiliz kurduğu CHP bu. Tarih yalan söylemez inanmayan CHP'nin velileri araştırsın bak ne hayinler var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23