• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’li vekilden sert sözler, hedefleri: Engelleyecekleri duyurdular! Türkiye’yi F-16’larla tehdit etti!

Yeniakit Publisher
2023-06-19 09:56:00 - 2023-06-19 09:57:10
ABD’li vekilden sert sözler, hedefleri: Engelleyecekleri duyurdular! Türkiye’yi F-16’larla tehdit etti!

ABD'li vekilden skandal sözler: Türkiye yorumu! Türkiye'yi F-16'larla tehdit etmeye kalktı! Petrol, altın, elmas, dolar gibi özel madenler ve dövize sahip olan ülkelerden ABD'deki bir vekil yine ezber bozan açıklama yaptı. ABD'deki Yunan lobisi Türkiye'ye F-16 satışını engellemek için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Skandal iddialar ile Türkiye'yi hedef alan son isim ise...

ABD'deki Yunan lobisi Türkiye'ye F-16 satışını engellemek için mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. Skandal iddialar ile Türkiye'yi hedef alan son isim ise John Sarbanes... Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı desteklemeleri gerektiğini söyleyen Sarbanes, Türkiye'ye yönelik asılsız iddialarda bulundu...

Türkiye ile ABD arasındaki F-16 satışı Yunanistan'ın gündeminde... ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışı için yeşil ışık yakmasıyla iyice tutuşan Yunan lobisi skandal iddialar ileri sürüyor.

Yunan Amerikan Kongre Üyesi John Sarbanes, Ta Nea'ya verdiği röportajda Türkiye'ye F-16 satışını engelleyeceklerini söyledi.

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın yaptığı provokasyonları görmezden gelen aksine Türkiye'yi suçlayan Sarbanes 'Uyanık olmalıyız, müttefiklerimizi korumak için önlem almalıyız' dedi.
Türkiye'nin Doğu Akdeniz'i istikrarsızlaştırmaya çalıştığını iddia eden Sarbanes, skandal ifadeler kullandı.

Doğu Akdeniz'de kendi çıkarlarını korumak için hareket eden Türkye'yi pervasız olmakla suçlayan Sarbanes, bütün bunlara devam etmesi halinde ABD'den F-16 alamayacağını söyledi.
Türkiye'yi tehdit etmeye kalkışan Sarbains, F-16'ların satışını engelleme kartının ellerinde olduğunu ileri sürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

ULAN YAHUDI SARBES F 16 VERSEN NE VERMESEN NEOLUR BIZ AKDENIZDEKI HAKLARIMIZI SIZIN GIBI KORSANLARA KAPTIRACAGIMIZIMI ZANNEDIYORSUNUZ SIZEDE SIZIN GIBI DUSUNENLEREDE AKDENIZI DAR EDERIZ SIZTURKLERI HALEN TANIYAMAMISSINIZ KOREDE YALVARDINIZ BIZI KURTARIN DIYE BIZ SIZIN ASKERLERINIZI KURTARDIGIMIZI CSBUK UNUTTUNUZ EY AMERIKA BIZIM SIZE IHTIYACIMIZ YOK ASLINDA SIZIN BIZE IHTIYACINIZ VAR RAHAT DURUN O SIMARIK COCUGUNUZUDA AKDENIZE EGE YE GOMERIZ BUNU BOYLE BILIN BE 70 SIN UZERINDEYIM BU GUN CAGRILDIGIM ZAMAN KOSA KOSA ASKERE GIDERIM

Yakut

Bizans DNA'Sına sahip , Haclı zihniyetine sahip kuyruk acısı olan bir vatikan beslemesi veya dolara tapan siyonist emperya list bir yahudi..! Ne bekleneceti' ki ; Türk ve İslam düşmanı bir alana bir bedava'mı diyecekti.?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23